Látogasson el webáruházunkba!

Sungit, gravírozott ÉLETVIRÁGA medál (20190513211)

Webáruház  »  SUNGIT, KARÉLIA GYÉMÁNTJA  »  SUNGIT gravírozott medálok  »  Sungit, gravírozott ÉLETVIRÁGA medál
https://www.ezoterikusasvanyborze.eu/termek/20190513211-sungit_-gravirozott-eletviraga-medal
 Sungit, gravírozott ÉLETVIRÁGA medál
Erősíti a finom energiarendszerünket: Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást.
Ára:
6 499 Ft

A típus (50mm, extra méret)

Sungit, gravírozott ÉLETVIRÁGA medál részletes ismertetője

Sungit, gravírozott ÉLETVIRÁGA medál

A típus (50mm, extra méret)

 

Megállapítást nyert, hogy ez a kő erős gyógyító és segít semlegesíteni mindent a szervezetben, ami káros Számodra.

A Hartmann és vízérsugárzás elleni egyik leghatékonyabb eszköz a sungitból készült emf védelmi eszközök mint pl. jelen esetben a medál, amely nem csak hogy képes csökkenteni a környezet negatív hatásait, hanem képes eltéríteni, semlegesíteni a Hartmann és vízérsugárzást.

RITKASÁG!

Megállapítást nyert, hogy ez a kő erős gyógyító és segít semlegesíteni mindent a szervezetben, ami káros az Ön számára.

  • lassítja a rákos sejtek terjedését
  • AIDS vírus tevékenységét lelassítja
  • a sungit természetes antioxidáns
  • erősíti az immunrendszert
  • csökkenti az alergiás tüneteket
  • semlegesíti az elektromágneses mezőket (elektroszmogot)
  • gyulladás gátló hatású
  • csökkenti a fájdalmat elsősorban a mozgásszervi problémák esetén
  • víztisztítást végez

Forrás: http://www.shungite-anata.com/

Sungit

A sungit nagyon régi, mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, amelyet használják különféle áldások alkalmazásánál, mert “csodákra” képes, egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Az egyik egyedülálló gyógyító kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az alapja a sok kozmetikumnak, gyógyszernek és gyógyterméknek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban. Számos hatékony kezelési módszer ismert. A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-, és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Felhasználása

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben. Parodontózisban hatékony, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához. Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezőktől. Egy darab sungit kő nyakláncként  képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat. A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra. Erősíti az energiaközpontokat: Ez egy olyan kő, amely egy erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és azt jelenti, hogy előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba. Mint a legtöbb fekete kő … ez egy erős kő, támogatja a föld-kapcsolatot, az alsó csakrát.

Tulajdonságok

Erősíti a finom energiarendszerünket: Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást. Az ősi energia biztosít lelki védelmet. Azt tartják, hogy megvan a képessége, hogy számos egészségügyi problémát rendezzen, különösen a bőr panaszok esetén. Vízzel átitatva lehet használni a problémás területek megtisztítására. Azt mondják, hogy ez az egyedülálló kő egy nap többet ér, mint az arany, szokatlan és egyedülálló make-up. Gyógyító hatása azért van, mert az ásványi kőzetben lévő fullerének átstruktúrálják a vizet úgy, hogy egy gyógyító rezgéssel bírnak. Ez az ősi energia, az ősi kőben található, amiről azt tartja a mondás, hogy felszív és megszüntet mindent, ami egészségügyi kockázatot jelent az emberi élet számára. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához, valamint gyógyítja az allergiát, az ízületi betegségeket, a bőr és a gyomor gyógyítója, a cukorbetegségé és a parodontózisé, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungit a kozmetikai szerek alapjául is szolgál, semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, és véd az elektromágneses mezőktől.

Hatása a vízre

A sungit megváltoztatja a víz szerkezetét, így a vizet gyógyító hatásúvá teszi. Ezek az antioxidáns molekulák lokalizálják az agresszív szabad gyököket, amelyek káros hatást gyakorolnak a szervezet élő sejtjeire, ezáltal megfiatalítják és gyógyítják az emberi szervezetet. A sungitos víz leggyakrabban a nem hagyományos orvoslásban használatos. A fekete, szénre hasonlító, ásvány egyedülálló gyógyító hatással rendelkezik, visszaadja az egészséget és az erőt, helyreállítja a bőr fiatalságát, és a szépséget. A gömb alakú fizikai formáját a sungit kőnek laikusként is használhatjuk amulettként, kulcstartóként, vagy medálként nyakláncon, mert minden esetben tisztít, véd és energiával tölt fel minket gyenge pillanatainkban.

Forrás: http://www.judyhall.co.uk

További képek