Látogasson el webáruházunkba!

Lady Nellie Monatomikus Andara kristály Andara Crystal - Shamanstone - 96g - MULTICOLOR (Monoatomic REIKI) #day6 (20190513460)

Webáruház  »  LADY NELLIE - MONATOMIKUS ANDARA KRISTÁLYOK  »  LADY NELLIE - SÁMÁN MONATOMIKUS ANDARA KRISTÁLYOK  »  Lady Nellie Monatomikus Andara kristály Andara Crystal - Shamanstone - 96g - MULTICOLOR (Monoatomic REIKI) #day6
https://www.ezoterikusasvanyborze.eu/termek/20190513460-lady-nellie-monatomikus-andara-kristaly-andara-crystal-shamanstone-96g-multicolor-_monoatomic-reiki_-_day6
 Lady Nellie Monatomikus Andara kristály Andara Crystal - Shamanstone - 96g - MULTICOLOR (Monoatomic REIKI) #day6
Az Ősi Gyógyító Sámánok energiáival - Üzenete: A gyógyulásodhoz Te vagy a kulcs!
Ára:
58 990 Ft
Akciós ár: 52 990 Ft

Lelőhely: USA Mt. Shasta, Northern California (Ameriaki Egyesült Államok Shasta Hegy Észak-Kalifornia) Anyaga: megmunkálatlan, nyers, eredeti állapotú és formájú Andara kristály Eredetiséget igazoló, angol és magyar nyelvű certifikáttal rendelkezik minden általunk forgalmazott Monatomikus Andara kristály! - with a certificate of authenticity from Life's Treasures Kauai - Többszínű Sámánkő, extra méretben, igazi ritkaság!

Lady Nellie Monatomikus Andara kristály Andara Crystal - Shamanstone - 96g - MULTICOLOR (Monoatomic REIKI) #day6 részletes ismertetője


Lady Nellie Monatomikus Andara kristály

Többszínű Sámánkő, extra méretű Andara kristály, nagyon-nagyon ritka!

Az Ősi Gyógyító Sámánok energiáival, Igazi ritkaság!

 

Andara Crystal - Shamanstone - 96g! - MULTICOLOR (Monoatomic REIKI) #day6

with a certificate of authenticity from Life's Treasures Kauai

 

Eredetiséget igazoló, angol és magyar nyelvű certifikáttal rendelkezik minden általunk forgalmazott Monatomikus Andara kristály!

A Lady Nellie Andarák, Lady Nellie (Choctaw indián származású gyógyító asszony) által felfedezett helyekről, birtokáról származnak.

Lelőhely: Mt. Shasta; USA, Northern California (Shasta Hegy;
Amerikai Egyesült Államok, Észak-Kalifornia)

Anyaga: megmunkálatlan, nyers, eredeti (fellelt) állapotú és formájú Andara kristály

*    A tudatosság és a vibráció növelése az egyetemes tudás elérése érdekében;

*    A csakrák tisztítása és kiegyensúlyozása;

*    Aktiválja az energia-csatornázási képességét;

*    Gyorsítja a spirituális fejlődési folyamatot, és

*    Segít az életünk választásainak megnyilvánulásában.

Az andara egy páratlan kinézetű és energetikájú kristály. Azt mondják róla, hogy ha egyszer kezedbe veszed, azt az élményt soha nem fogod elfelejteni. Hogy mi a titka? Az egész Földön egyedülálló színárnyalatai magával ragadják az embert. A vulkanikus obszidiánhoz hasonló, üveges szerkezetű, de annál élénkebb színekben pompázik: a sárga, zöld, kék és barna szinte minden árnyalatában. A világos színű kristályok közül sok opálos, ami szivárványos színhatást eredményez. Ezeknek a kristályoknak az egyik legrejtélyesebb tulajdonsága a színük megváltoztatásának képessége. A „tiszta” kövek színüket a kék, a zöld és a sárga szín árnyalatai között változtathatják.

Az andarák heliocentrikus kristályok, elnyelik és tükrözik a fényt. Gyógyító hatásuk abban is rejlik, hogy képesek a természetes napfényt magukban tartani. Mindegyik szín speciális rezonanciával rendelkezik és különböző aspektusokat hordoznak magukban. A sötétebbek olyanok, mint a bölcs öregek, tele nyugalommal és harmóniával, a világosabbak pedig, mint az életerővel és örömmel teli fiatalság és spirituális fényesség.

Az első kristályt 1967-ben fedezte fel egy Choctaw indián származású gyógyító asszony Lady Nellie Észak-Kaliforniában, a Sierra Nevada hegységben. Érdekesség, hogy kitermelésüknél a kristályok körül egy fehér púder-szerű anyag, az éterium (vagy prima matra) is megtalálható, amely 70 különböző ásványi anyagot egyesít magában. Ennek az anyagnak a jelenléte különbözteti meg az eredeti andara darabokat az obszidián utánzatoktól. Mivel ez az egyetlen ismert bányászati terület, ahol a kristályok andarát és éteriumot is tartalmaznak, igazi ritkaságnak számítanak. A felfedező asszony, Lady Nellie élete a gyógyításról és az emberiség szolgálatáról szólt. Úgy gondolta ezért választotta őt ez a kristály, hiszen rokon „lelkek”, ami a gyógyító szolgálatot illeti. Az évek során egyre több kristályra leltek családjával, Lady Nellie pedig szerette volna felfedezését megosztani a világgal. Halála előtt arra kérte egy barátját, hogy folytassa az ásvány kitermelését és terjessze tovább csodáját a világon. Ez így is történt: Lady Nellie 2010-ben bekövetkezett halála után családja és barátai tovább őrizték és védték örökségét, és folytatták az andarák csodájának terjesztését. Hosszú évek során sikerült a küldetés, és az andara eljutott a világ minden táján élő gyógyítókhoz, spirituális vezetőkhöz, tanítókhoz és sámánokhoz.

Ezek a kristályok rendkívüli erejű vibrációt hordoznak magukban, mely nem hasonlítható semelyik más kristályéhoz sem. Úgynevezett mesterkristályok, amelyek ezt a fantasztikus rezgést képesek átadni nekünk és gyógyítani minket minden szinten: fizikailag, érzelmileg és spirituálisan is. Azt mondják, alvás közben fejti ki leginkább gyógyító tevékenységét, ezért sokan együtt alszanak vele. Beszámolók alapján intenzív álmokat hoz, majd ébredésnél kellemes frissességet. Igazi szív-gyógyítónak tartják, megnyugtatja és megnyitja a szívünket és teljesen új szinten szolgál minket szívközpontunk aktiválásában. Pont ezért sokan állítják, hogy az andarát a szívünk választja. Az andara kristályok pozitívan befolyásolják a test meridiánjain áthaladó energiamintákat és aktiválják az energia-csatornázási képességet. Segítenek a nem kívánt energiák felszabadításában és az egyetemes tudás elérésében. Az andara az ébredés és az önmegvalósítás remek eszköze lehet. Növelik a tudatosságot is. Csodás képessége még a csakrák tisztítása és kiegyensúlyozása. Felgyorsítja a spirituális fejlődési folyamatot. Azt mondják, erősíti a kapcsolódást a természet és a kristály tulajdonosa között.

Üzenete: A gyógyulásodhoz Te vagy a kulcs!

 


További képek