Látogasson el webáruházunkba!

Ezoterikus Ásványbörze Om mani padme hum 7 CSAKRA karkötő (20190513233)

Webáruház  »  Karkötők  »  7 Csakra karkötők  »  Om mani padme hum 7 CSAKRA karkötő
https://www.ezoterikusasvanyborze.eu/termek/ezoterikus-asvanyborze-20190513233-om-mani-padme-hum-7-csakra-karkoto
Ezoterikus Ásványbörze Om mani padme hum 7 CSAKRA karkötő
7 csakra kövei minden egyes karkötőben, kiegészítve, ÓNIX kövekkel!
Ára:
4 190 Ft

7 CSAKRA Fehér achát om gyöngy, arany elefánt, Morganit, Ametiszt, Lápisz Lazuli, Türkiz, Rózsakvarc, Tigrisszem, Sárga Achát, Vörös Achát karkötő

Ezoterikus Ásványbörze Om mani padme hum 7 CSAKRA karkötő részletes ismertetője

Om mani padme hum 7 CSAKRA karkötő
7 CSAKRA Fehér achát om gyöngy, arany elefánt, Morganit, Ametiszt, Lápisz Lazuli, Türkiz, Rózsakvarc, Tigrisszem, Sárga Achát, Vörös Achát karkötő

Egy csakra karkötő lehet sokféle anyagból készítve, de a színek nagyon fontosak. A csakrák mindegyike színes - ibolya / fehér, indigó, világos kék, zöld / rózsaszín, sárga / barna, narancs és vörös.

A csakra karkötők egyetlen lényeges tulajdonsága, hogy viselője megérti jelentőségüket. Nem minden szivárványszínű karkötő csakra karkötő, de az így színezett karkötők csakra karkötőként viselhetők, és ezáltal elérhetik a tervezett kiegyensúlyozó és gyógyító hatásokat.

7 csakra kövei minden egyes karkötőben, kiegészítve, ÓNIX kövekkel!

 

7. KORONA CSAKRA - AMETISZT

6. HARMADIKSZEM CSAKRA - TÜRKINIT

5. TOROK CSAKRA - LÁPISZ LAZULI

4. SZÍV CSAKRA - RÓZSAKVARC

3. NAPFONAT CSAKRA - TIGRISSZEM

2. SZAKRÁLIS CSAKRA – SÁRGA ÓNIX

1. GYÖKÉR CSAKRA - VÖRÖS ACHÁT 

RÖVID ÚTMUTATÓ A CSAKRÁKHOZ

1. GYÖKÉR CSAKRA

Színe: vörös

Hely: a gerinc alapja

Aktiválja: a pénzügyi függetlenséget, biztonságot, kapcsolatunkat szüleinkkel, az ősi bizalmat, a földhöz való tartozás érzését, segíti vágyaink megvalósulását. A vöröst a melegséggel kapcsoljuk össze mert az elektromágneses spektrumban az infravörös mellett helyezkedik el. A szenvedély, az életerő, a szexualitás és az erő színe. Határozottá, magabiztossá teszi viselőjét, erősíti az akaraterőt, önbizalmat ad. Kiegyensúlyozza a fáradtság, hátfájás, depresszió, hideg kezek és lábak érzését.

2. SZAKRÁLIS CSAKRA

Szín: narancssárga

Hely: köldök alatt

Aktiválja: miként viszonyulunk a pénzhez, segít megteremteni az érzelmi egyensúlyt, jellemzi az ősi érzelmeket, áramlást az élettel, az érzékiséget, az intimitást, a kreativitást, rácsodálkozást, a lelkesedést. Ehhez a színhez kapcsolódik még a szexualitás és a termékenység is, akárcsak a vöröshöz. A narancssárga egyértelműen az öröm színe, és elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy szabadságra és mozgásra ösztönözzön bennünket. Fokozza az életkedvet, a kíváncsiságot, az optimizmust és a kreativitást. Erősíti az önbizalmat és a kezdeményezőkészséget, jóságra és nemességre sarkall. Serkenti a nemi vágyat, fokozza a szexuális kisugárzást. A jóléttel is összefüggésbe hozzák.

Kiegyensúlyozza az alkohol és kábítószerrel való visszaélési problémákat, kiegyensúlyozza a depresszió, allergia, gombás fertőzések, vizelési és szexuális problémákat.


 

3. NAPFONAT CSAKRA

Színe: sárga

Helye: felső has, gyomor területe

Aktiválja személyiségünk kibontakoztatását, önmagunk felvállalását, intuíciónk működtetését, az élmények és az érzelmek feldolgozását, "nem"-et mondás képességét, a személyi befolyás és hatalom, erő megélését. A nap színe és természete révén meleget és lelkesedést sugároz. Aktivizálja a testet és a lelket, új ötleteket és új gondolatokat szül. A vidámság, a gondtalanság, a boldogság és az életöröm színe. Viselőjét felvidítja, erősíti önbizalmát, növeli a bátorságot és a tettrekészséget. Jó hatással van az ítélőképességre, és segíti a tisztánlátást. Pozitív gondolkodásra késztet. Igen hatásos a félelmek, fóbiák, érzelmi zavarok, illetve a depresszió kezelésében. Javítja a koncentrációt, ezért tanuláskor, vizsgák előtt érdemes sárga dolgokkal kell körülvenned magad.

Kiegyensúlyozza az emésztési problémákat, cukorbetegséget, székrekedést és a memóriavesztést.

4. SZÍV CSAKRA

Színe: zöld vagy rózsaszín

Helye: a mellkas közepén, a szív felett

Kiegyensúlyozza: harmóniát teremt, kibontakoztatja a szív tulajdonságait, úgy mint a szeretet, együttérzés, jószívűség, önzetlenség, odaadás, gyógyítás és a megújulás képességét. A zöld szín a spektrum közepén található, és - talán ebből fakadóan is - a harmónia, az egyensúlyi állapot hozható kapcsolatba vele. A zöld a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe. Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, néha teljesen meg is szüntetheti őket. Helyreállítja a harmóniát és a szervezet megbomlott egyensúlyi állapotát. A rózsaszín a szépség, szerelem, szeretet és együttérzés színe, mely csökkenti a feszültséget, kimerültséget, és javítja az önbecsülést. Segít, hogy megszabadulhassunk belső görcseinktől és a túlzott kötelezettségektől. A szeretet, az öröm, a belső béke csakrája.

Kiegyensúlyozza a szív- és légzési problémákat, magas vérnyomást, izomfeszültséget.

5. TOROK CSAKRA

Színe: kék

Helye: torok

Aktiválja: a kommunikációt, a hallgatás és a beszéd egyensúlyát, a kreatív önkifejezést, a nyitottságot, a közel és távol látást, a függetlenség, inspiráció, a lét finomabb síkjai felé vezető utat mutatja meg. A kék a spektrum hideg végénél található. A természet birodalmában ez a szín a végtelen ég színe. A kék a béke és nyugalom érzetét kelti, ezért nagyon jól illik meditációs termekbe, vagy olyan helyiségbe, ahol relaxáció folyik. Elégedettséget kölcsönöz, nyugtató, lazító és csillapító hatású, segít leküzdeni a félelmet, tisztává varázsolja a gondolatokat, és fokozza a kreativitást, megnyugtatja az idegeket, koncentrálásra késztet.

Kiegyensúlyozza a pajzsmirigy és hormonális problémákat, a menopauzát és a hangulatváltozásokat.

6. HARMADIK SZEM CSAKRA

Színe: indigó

Helye: homlok, a szemek között

Kiegyensúlyozza az intuíciót, képzelőerőt, döntési képességet, pszichikai képességeket, a tanulási nehézségeket és alvászavarokat. A spektrum színei között a lila a legrövidebb, ugyanakkor a lilának van a legnagyobb energiája. A lila színhez kapcsolódó gyógyító minőségek a fizikai és spirituális megerősödés. Erősíti a meditáció hatását, ösztönzi az inspirációs képességeket. Ideális szín a belső megtisztuláshoz. Az élet értelmének a felismerését jelenti, a gyógyító erő, a misztika szimbóluma. Az indigó szín felnyitja a spirituális érzékelést és az extázist, az elragadtatás érzését hozza elő. Segít, hogy a spirituális élet mélyebb rejtelmeivel kapcsolatba kerüljünk. Az intuíció és a felismerés területén van hatalmas szerepe.


 

7. KORONA CSAKRA

Színe: ibolya

Helye: a fej teteje

Aktiválja a lelki kapcsolódást, a spiritualitást, a lelki és szellemi egységet, a spiritualitást és a tudást.

Kiegyensúlyozza a fejfájást, mentális betegségeket, szenilitást és a koordináció hiányát.

Morganit

A tiszta szív köve! Aktiválja és tisztítja a szív csakrát és szeretettel hatja át gondolatainkat. Belátást enged saját beteljesületlen érzelmi vágyainkba és elfojtott érzéseinkbe. Ezután szétoszlat minden ellenállást bennünk, ami gátol a gyógyulásban és az átalakulásban! Megnyitja a szívet a gyógyulás befogadására, a feltétel nélküli szeretetre és a tiszta őszinte szerelemre. Oldja a stresszt, a gőgöt, az önhittséget, a tántoríthatatlan akaratosságot és a teljesítmény kényszert. Enyhíti a szív és idegbántalmakat, illetve az allergia tünetei ellen is hatásos kristály. Főként idegrendszeri panaszok orvoslására alkalmazzák. Lelki egyensúlyt segíti, szívpanaszok esetén is használatos – talán nem meglepő, hogy a szívcsakra egyik ásványa. A szerelem és szexualitás kövének is tartják. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Ametiszt

Az Ametiszt a józanság, értelem, tiszta gondolatok köve. Erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Feloldja a menstruációs- és gyomorgörcsöket, pozitívan befolyásolja a termékenységet. Erősíti az akaratot és támogatja az intuíciót. Nyugalmat hoz, megszünteti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosít. Sokféle fájdalom fajtára hatékonyan használható. Hatásos bőrproblémák, bőrbetegségnél, ízületi gyulladásnál, allergiáknál, kullancscsípésnél, ekcémánál, pikkelysömörnél, herpesznél, vérszegénység, alvászavarok, zavarodottság, hisztéria, migrének, iszákosság ellen is. Csillapíthatja a fölösleges savat a gyomorban és rovarcsípés ellen is szolgál. Segít nemi betegségek esetén. Immunrendszer erősítő hatása van, szabályozza a bélflórát. Pozitívan hat a hormon háztartásra. Csillagjegy: Kos, Nyilas, Vízöntő, Halak. Csakra: Harmadik szem csakra, Korona csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Lápisz Lazuli

Lápisz Lazuli, Lazurit fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt. Enyhíti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Legyőzi a depressziót, jótékonyan hat a légző– és idegrendszerre, valamint a torokra, a gégére és a pajzsmirigyre, a tisztítást végző szervekre, a csontvelőre, a csecsemőmirigyre és az immunrendszerre. Tisztítja a vért, és serkenti az immunrendszert. Enyhíti az álmatlanságot és a szédülést, csökkenti a vérnyomást. Használják továbbá gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként, hatókörébe sorolható a gyomorfájás és a gyomorgörcs is. Csillagjegy: Bika, Nyilas. Csakra: Harmadik szem csakra, Torokcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Türkiz

Türkiz erősíti az immunrendszert, regenerálja a szöveteket, támogatja a tápanyagok felszívódását, enyhíti a szennyeződések és a vírusok okozta fertőzéseket. Gyógyítja az egész testet, különösen a szemet. Csökkenti a savtúltermelődést, jótékonyan hat a köszvényre, a reumára és a gyomorra. Gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatású, enyhíti a görcsöket és a fájdalmat. Segíti a légutak betegségeinek gyógyulását, serkenti a nyálkahártya működését, segít a dadogásnál, a nyaki bajoknál, a köhögésnél, a rekedtségnél, a torokgyulladásnál és a hörghurutnál. Erősíti a nyirokcsomókat, ajánlott a vírusos betegségeknél, a kanyarónál és a himlőnél. Erősíti a tüdőt, a hörgőket, a szemet, kezelhetsz vele szempanaszokat, szemhályogot és orrjárat betegséget. Javítja a vérkeringést, az alacsony vérnyomás ellenszere, csökkenti a meszesedést. Segíti a szervezet tápanyagokkal való ellátását, fokozza a vitalitást, így a napfonaton keresztül alkalmazhatjuk még az étvágytalanságra, a farkaséhség ellen vagy a gyomorfájdalmakra. Réztartalma matt segíti a  növekedést; gyulladás gátló, görcsoldó, méregtelenít; alkalmazhatjuk köszvénynél, reumánál, pikkelysömörnél, ekcémánál, gennyes sebeknél, pattanásoknál. Ugyancsak résztartalmával hat az agyra, különösen az érzékelésre, a pszichoszomatikus megbetegedések gyógyítója! Az ideges izzadás elmulasztója. Hasznos az izmok és az idegek működésénél, az izomszövetek sérülésénél, az ínszalag szakadásnál, az ínhüvely gyulladásnál. Védi a fogakat és a fogínyt. Csillagjegy: Nyilas, Bak, Halak. Csakra: Torokcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Rózsakvarc

Rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. Ez a gyönyörű rózsaszín kő védi a szívizomzatunkat, erősíti a szívet és a tüdőt, ajánlott a szívinfarktus megelőzésére, javítja a szív és az egész szervezet oxigénnel történő vérellátását, szabályozza a vérkeringést. Felfrissíti a vért, erősíti a véredények falát, segíti a vér vörös- és fehérvérsejtekkel való ellátását, vérszegénységnél és leukémiánál egyaránt javasolt! Emeli a vérnyomást, véd a trombózis ellen. Óvja a női és férfi nemi szerveket. A rózsakvarcról azt tartják, hogy fokozza a termékenységet! Erősíti az idegeket, segít az alvási zavarok, álmatlanság esetében. Segít a mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén. Csillagjegy: Bika, Mérleg. Csakra: Szívcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Tigrisszem

Tigrisszem védelmet nyújtó kő, az egyik legerősebb talizmán! Szerencsekőnek is tartják. Nyugtat és oldja a stresszt. Erősíti a légutakat és a tüdőt, így a meghűlés, köhögés és az asztma gyógyítója. Jó hatással van az ízületekre és a csontozatra, csonttörés esetén is ajánlott. Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben. Segít porckorong problémánál, lumbágónál, reumánál, térdízület-gyulladásnál. Segítséget nyújt az idegi betegségek esetében. Erősíti a májat és a gyomrot. Baktériumok és vírusok ellen is jó. Nagyon jó hatással van a szemre és jól alkalmazható a különböző szembetegségek esetében. Megóv a rövidlátástól és a gyulladásoktól, erősíti a szaruhártyát. Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán. Csakra: Napfonat csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Achát

Az Achátok ismert védőkövek! Segít a gyakori fejfájás ellen, de jó még láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen is. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő hatása is van. Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára ösztönöz. Csillapítja az elfojtott haragot, táplálja a szeretetet és a bátorságot az újrakezdéshez. Az Achát stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiát. Csillagjegy: Kos, Bika. Csakra: Szívcsakra, Gyökércsakra, Napfonat csakra, Harmadik szem csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Kézműves ásvány karkötő

További képek