Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

SUNGIT IVÓVÍZ TISZTÍTÁSHOZ 500 gramm (eredetiséget igazoló certifikáttal)

A gyógyhatása során kifejtett különleges tulajdonsága, hogy nemcsak elvonja a káros anyagokat, hanem pótolja is a hiányzó kémiai elemeket, melyekre a szervezetnek szüksége van.
AkciósÚj
 SUNGIT IVÓVÍZ TISZTÍTÁSHOZ 500 gramm  (eredetiséget igazoló certifikáttal)
Megosztás másokkal:
4 990 Ft   3 790 Ft
4 990 Ft +áfa3 790 Ft +áfa
Tömeg: 500 gramm Származási hely: Karéliai Köztársaság, Oroszország (Tolvuya falu közelében lévő, Zazhoginsky bánya mély-fejtésű és minőségi sungitjaiból származik.)
Készlet:49 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513172
Kiszerelés: db
Súly: 0.5 Kg

Termékismertető

SUNGIT IVÓVÍZ TISZTÍTÁSHOZ

Tömeg: 500 gramm

Származási hely: Oroszország Karelia.

 

Felhasználási javaslat:

Tiszta vizet öntsön egy üveg vagy zománcos edénybe miután belehelyezte a shungit kövecskéket. Arányok: egy liter vízhez 80 – 100 gramm shungit kövecske szükséges. Felhasználás: Ivóvíz esetében 30 – 40 perc elegendő a kövecskék áztatására. Az így készített víz főzésre is alkalmas. A víz antibakteriális hatású. Gyermek felnőtt egyaránt ihatja.

 

Gyógyvíz készítése esetében a kövecskéket 3 napon keresztül kell áztatni. Az idő elteltével a kövecskékről a vizet le kell önteni és újból lehet gyógyvizet készíteni. Amennyiben a kövecskéket nem kívánja használni (később akar csak gyógyvizet készíteni) azok nem igényelnek különösebb törődést. Elegendő azokat letakarva tárolni.

 

A köveket 30 alkalommal lehet felhasználni.

 

Sungit fekete, fényes, nem kristályos szerkezetű, metamorf, kriptó kristályos szén, ásványszerű (mineraloid) anyag, amely több mint 98 tömegszázalék szenet tartalmaz (30%-től 98%-ig származási helytől függően).Sungitnak neveznek több, eredetileg az oroszországi Karéliában talált, sungitot tartalmazó metamorf kőzetet is. A sungit elnevezése Alekszandr Inosztrancevtől származik, aki 1879-ben elsőként ismertette az Onyega-tó közelében fekvő Sunyga falu melletti lelőhelyen talált kőzetet.A sungit különleges tulajdonsága, hogy tartalmaz C60 és C70 fulleréneket, amelyeknek a természetes előfordulása nagyon ritka.

 

Gyógyhatásai többfélék. Az első mint természetes szorbens amit régóta alkalmaznak víztisztításra a háztartásban és az iparban egyaránt. A gyógyhatása során kifejtett különleges tulajdonsága, hogy nemcsak elvonja a káros anyagokat, hanem pótolja is a hiányzó kémiai elemeket, melyekre a szervezetnek szüksége van. Alkalmazása során visszaáll a szervezet ásványi egyensúlya. Ezzel megszűnnek azok a betegségek melyet az ásványi egyensúly hiány okozott. Hatása minden élőlényre de főként az ember számára hasznos. Második, hogy a shungit kristályszerkezetének alapja a fulleren (amely rendkívüli antioxidáns, erősíti az immunrendszert, gyulladás gátló és anti allergén).

A sungit mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, amelyet használják különféle áldások alkalmazásánál, mert „csodákra” képes, egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Az egyik egyedülálló „gyógyító” kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az alapja a sok kozmetikumnak, gyógyszernek és gyógyterméknek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban. Számos hatékony kezelési módszer ismert.

 

A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-,és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

 

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben. Parodontózisban hatékony, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához. Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezőktől.

 

Egy darab sungit kő, egy nyakláncként hordott inga képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat.[20] A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra.

Erős csakrahatás

 

Ez egy olyan kő, amely egy erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és azt jelenti, hogy előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba. Mint a legtöbb fekete kő, ez egy erős kő, támogatja a föld-kapcsolatot. A kő az alap csakra és föld csakra , és ez egy erős kő - lelki föld-kapcsolat.

 

Erősebb aura hatás

 

Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást. Az ősi energia biztosít lelki védelmet. Azt tartják, hogy megvan a képessége, hogy számos egészségügyi problémát rendezzen, különösen a bőr panaszok esetén. Vízzel átitatva lehet használni a problémás területek megtisztítására.

A sungit kavicsok egyéb gyakori felhasználási területei:

Építkezéseknél

Kertben

Gyógykezelésekhez

Sungit kavicsok testközelben

 

Lépegessünk sungit kavicsokon

Közismert, hogy a talpon az egész szervezet egyes szerveihez tartozó aktív akupresszúrás zónák vannak. Ezért javasolják az orvosok, hogy járjunk mezítláb a homokban, a kavicsokon, a harmatos fűben. Ilyenkor valamennyi zónára serkentőleg hatunk és a szervezet energiával töltődik fel. Ha sungit kavicsokon járunk, akkor a szervezetet igazi energiavihar járja át: elég 3-5 percet lépegetni, elmúlik a fáradtság, felfrissülünk. A sungit „ösvényen” járva elmúlik a derékfájás, az aranyér, a visszértágulat, valamennyi szerv vérellátása javul.

 

Fáradtság esetén, ha csökken a munkavégző képesség, álljon sungit kavicsokra és járjon helyben két percig. Végezze ezt a gyakorlatot reggel (hogy lerázza magáról az álmosságot) és amikor munkából hazatér (hogy megszabaduljon a fáradtságtól). Ám legkésőbb egy órával lefekvés előtt végezze a gyakorlatot, mert a talpon lévő aktív pontok ingerlése serkentően hat és nem hagyják gyorsan elaludni.

 

Sungit kavics többféle méretben létezik. Ezeket, ahogy korábban írtuk használhatjuk víz tisztítására és fürdőhöz. Ezen túl hatékonyan működik önállóan is. Szórjon kavicsokat egy cipős dobozba, vagy kartonlapra (vegye figyelemben, hogy a sungit fekete nyomot fog hagyni), és álljon rá mezítláb. Járhat, lépegethet, de csak állhat is így egy helyben 1,-5 percet. Mivel ez elég fájdalmas is lehet az érzékenyebbeknek, ezért az időtartamot egyedileg kell megállapítani. Ha idős, vagy súlyosan beteg emberekről van szó, akiknek nehezére esik a járás, lehet a gyakorlatot ülve végezni és a lábbal nyomogatni a sungit kavicsokat. Azok számára, akiknek egészségügyi problémái vannak, a sungit kavicsos talpmasszázst a vérnyomás ellenőrzése mellett javallott végrehajtani. A vérnyomás értéke nem térhet el jelentősen a gyakorlat előtt és után.

 

Ennek a gyakorlatnak nagyon széleskörű hatása van. A talp reflexzónáira gyakorolt hatás az egész szervezet szöveteire és szerveire kiterjed, serkenti a vérellátásukat. Elmúlik az idős emberek, a sportolók lábfájása, megemelkedik az általános energiai tónus, azonnal elmúlik az idegi feszültség, gyógyul a derékfájás, a gerinc megszabadul az ember számára káros energiáktól.

 

Nagyon hatásos a csiszolt sungit kövekkel való masszázs. Gyorsan megszabadít a hátfájástól, rendszeres használata gyógyítja a derékfájást. A sungit kavicsokkal való gyógyítás alapja a reflexterápia. A talp a test egyik legjobb reflexzónája, a talpon megtalálhatóak a szervezet valamennyi rendszerének és szervének megfelelő zónák.

 

Sungit szőnyeg

Nagyszerű eszköz a mindennapi sungit-terápiához - sungit kavicsokkal megtöltött szőnyeg. Egy ilyen szőnyeget betegségmegelőzésre és gyógyításra is fel lehet használni, székekre, fotelokba ülőpárnaként (autóülésekre is), a lábunk alá téve (levetett cipővel persze), fekvőhelyre, az alá a testrész alá helyezve, amelyik fizioterápiás kezelést igényel.

 

A szőnyeg hatásmechanizmusa egészen egyedülálló. Megállapították, hogy elég a párnán 3-5 percet ülni, amikor az ásvány gyulladáscsökkentő hatást kezd kifejteni, csökkenti a szövetek puffadtságát, felszabadítja az idegvégződéseket az ödémás nyomás alól, csökkenti, vagy akár teljesen meg is szünteti a szúró fájdalmat. A szőnyeg megelőzési célú használata nem haladhatja meg a napi nyolc órát. Használat után a szőnyeget ki kell szárítani a napon, vagy valamilyen melegítő eszköz segítségével.

 

Derékfájás, aranyér, prosztata bántalmak, gyulladásos nőgyógyászati problémák, vagy a nemi szervek működési gyengesége esetén üljenek a székre, vagy fotelba helyezett sungit szőnyegre 20 percre, de legfeljebb 2-3 órára naponta.

 

Visszértágulat, különösen súlyosabb fekélyek esetén, helyezze a lábát a sungit szőnyegre és tartsa ott 10-15 percet, 2-3 alkalommal naponta. Feltétlenül tartson szüneteket, álljon fel, sétáljon körbe a szobában, magasra emelt térdekkel.

 

A sungit szőnyeget helyezze íróasztala vagy fotelje mellé. Ahogy az orvosi vizsgálatok mutatják, a geopatogén zónában tartózkodó ember funkcionális rendszereinek állapota normalizálódik, ha közelében sungit szőnyeg található.

 

Sungit öv

A sungit öv alkalmazása a sungit szőnyegéhez hasonlatos. Könnyebb mint a szőnyeg és kényelmesen lehet a derékra csatolni. Mielőtt az övet feltesszük célszerű testhőmérsékletre melegíteni. Az öv normalizáló hatással van az ember biológiai energiamezejére és a szervezet biokémiai folyamataira. A sungit öv derékfájás esetén gyorsan csökkenti a fájdalomérzetet, segít az izmok, az ízületek, az erek ellazult funkciójának helyreállításában. Az övben lévő ásványi anyag elnyeli a nedvességet és a szagokat, ami növeli higiéniai jellemzőit.

 

Az öv használatának ideje ne lépje túl a napi nyolc órát. Használat után az övet ki kell szárítani a napon, vagy valamilyen melegítő eszköz segítségével.

http://sungit.info.hu

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.