Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

„Szemachát” Achát geóda (prémium minőség)

Az Achátok ismert védőkövek! Az achát úgy tartják, hogy segítheti az energiáink harmonizálását, a hármas lényünk stabilitásának és egyensúlyának megteremtését, biztonságban érezni magunkat.
AkciósEgyedi
 „Szemachát” Achát geóda (prémium minőség)
Megosztás másokkal:
4 575 Ft   3 875 Ft
4 575 Ft +áfa3 875 Ft +áfa
Az Achátok ismert védőkövek! Termék súlya: 0.26 kg (260g) Típus: Ásvány Megmunkálás: Csiszolt
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513266
Kiszerelés: db

Termékismertető

„Szemachát” Achát geóda (prémium minőség)

Az Achátok ismert védőkövek!

Termék súlya: 0.26 kg (260g)

Típus: Ásvány

Megmunkálás: Csiszolt

Achát

Az Achátok ismert védőkövek! Segít a gyakori fejfájás ellen, de jó még láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen is. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő hatása is van. Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára ösztönöz. Csillapítja az elfojtott haragot, táplálja a szeretetet és a bátorságot az újrakezdéshez. Az Achát stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiát. Csillagjegy: Kos, Bika. Csakra: Szívcsakra, Gyökércsakra, Napfonat csakra, Harmadik szem csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Achát hatása

Az achát úgy tartják, hogy segítheti az energiáink harmonizálását, a hármas lényünk stabilitásának és egyensúlyának megteremtését, biztonságban érezni magunkat. Segítheti megerősíteni a saját képességeinkbe vetett bizalmat, és segítheti megtalálni azt ami megzavarja a nyugalmunkat. Segítheti feloldani az önvádat és a negatív hatások felismerésével enyhíteni a feszültséget. Földelő hatású ásvány, amely segítheti a nyugalom és harmónia megtartását és biztonság, stabil talajt érezni a lábunk alatt. Erősítheti az önbizalmat, önmagunkba vetett hitet és a túlélési ösztönt, finoman és lágyan hat az energiája. Úgy tartják, hogy ez az ásvány segítheti, hogy szeretettel forduljunk önmagunkhoz és a világhoz, megerősítheti a bátorságunkat és a belső erőnket az újrakezdéshez. Az achát segíthet abban, hogy megszűnjön a belső bizonytalanság, hogy kiálljunk önmagunkért anélkül, hogy jobbnak gondolnánk magunkat másoknál. Erősítheti a kedvességet és segíthet a természet szépségeire hangolódni. Erősítheti a kreativitást, alkotóvágyat, fantáziát.

Segítheti harmonizálni a kettősségeket, a férfi-női energiákat, jin-jang minőségeket, negatív és pozitív energiákat.

Az achát segíthet fellélegezni, enyhülést hozhat és a békesség, nyugalom érzésével tölthet fel. Csavart mintázata úgy tartják, hogy segítheti a figyelmünket irányítani a rejtett dolgokra, bennünk lévő rejtett minőségekre, érzésekre és gondolati mintákra, rejtett információkra. Segítheti az önkutatást és az önismereti folyamatot, segíthet meglátni azokat a mélyen lévő mintákat, amelyek akadályoznak a kiteljesedésben és a harmonikus létezésben.

Úgy tartják, hogy ez az ásvány támogatást nyújthat ahhoz, hogy elfogadjuk magunkat, erősödhessen az önbizalmunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Érzelmileg támogathatja a szív fájdalmainak elengedését és feldolgozását, enyhíteni a haragot.

Szellemileg az achát segítheti fejleszteni az emlékezetet, megnövelni a szellemi teljesítőképességet, koncentrációt, elemzőképességet, de segíthet abban is, hogy az elméleti tudást hatékonyan tudjuk átültetni a gyakorlatba.

Az achát segíthet kifejezni a gondolatainkat, erősítheti az igazságérzetünket és megerősíthet minket abban, hogy merjünk kiállni az igazunk és a gondolataink mellett, hogy megtaláljuk a megfelelő szavakat. Mindezt úgy, hogy agresszió és verbális felfegyverkezés nélkül, igaz bátorsággal, elfogadóan és szeretettel tegyük.

Ez az ásvány segíthet, hogy folyton mozgásban maradjunk, ne álljunk meg. A negatív tapasztalat, sikertelenség, vagy kritika se állítson meg, hanem bátran és lendülettel tartsunk ki az igaz utunk mellett.

Fizikai szinten

Az achát jótékony hatással lehet az érzelmi feszültségre, a szívre, emésztésre, gyomorra, szemre, méhre, nyirokrendszerre, hasnyálmirigyre, hajszálerekre és a bőrre.

Az achát a kalcedon, kvarc és opál rétegekből áll, szinte a szivárvány minden színében előfordul, de legáltalánosabban a szürke változatával lehet találkozni. A kereskedelemben nagyon sokszor találkozunk festett acháttal, szinte már ritkaság számba megy, ha természetes achátot sikerül beszereznünk.

A régi időkben az achátról úgy tartották, hogy megvédhet a veszélyektől, betegségektől, csapásoktól és segítheti a hosszú és boldog életet, védelmet.

Nyers valódi ásvány, Ezotéria, Lakásdekoráció, Dekoráció

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.