Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Andara Crystal -- Shamanstone, MULTICOLOR 40g (Monoatomic REIKI) #SS232, Lady Nellie Monatomikus Andara kristály

Üzenete: A gyógyulásodhoz Te vagy a kulcs!
AkciósEgyediUtolsó darab
 Andara Crystal -- Shamanstone, MULTICOLOR 40g (Monoatomic REIKI) #SS232, Lady Nellie Monatomikus Andara kristály
Megosztás másokkal:
21 990 Ft   18 990 Ft
21 990 Ft +áfa18 990 Ft +áfa
Lelőhely: USA Mt. Shasta, Northern California (Ameriaki Egyesült Államok Shasta Hegy Észak-Kalifornia) Anyaga: megmunkálatlan, nyers, eredeti állapotú és formájú Andara kristály Eredetiséget igazoló, angol és magyar nyelvű certifikáttal rendelkezik minden általunk forgalmazott Monatomikus Andara kristály! - with a certificate of authenticity from Life's Treasures Kauai -
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513308
Kiszerelés: db

Termékismertető

        

Lady Nellie Monatomikus Andara kristály

Andara Crystal -- Shamanstone, MULTICOLOR (Monoatomic REIKI) #SS232

A Lady Nellie Andarák, Lady Nellie által felfedezett helyekről, birtokáról származnak.

Lelőhely: Mt. Shasta, Northern California (Shasta Hegy Észak-Kalifornia)

Anyaga: Andara kristály

NAGYON RITKÁK!

 

A tudatosság és a vibráció növelése az egyetemes tudás elérése érdekében;

A csakrák tisztítása és kiegyensúlyozása;

Aktiválja az energia-csatornázási képességét;

Gyorsítja a spirituális fejlődési folyamatot, és

Segít az életünk választásainak megnyilvánulásában.

 

Az andara egy páratlan kinézetű és energetikájú kristály. Azt mondják róla, hogy ha egyszer kezedbe veszed, azt az élményt soha nem fogod elfelejteni. Hogy mi a titka? Az egész Földön egyedülálló színárnyalatai magával ragadják az embert. A vulkanikus obszidiánhoz hasonló, üveges szerkezetű, de annál élénkebb színekben pompázik: a sárga, zöld, kék és barna szinte minden árnyalatában. A világos színű kristályok közül sok opálos, ami szivárványos színhatást eredményez. Ezeknek a kristályoknak az egyik legrejtélyesebb tulajdonsága a színük megváltoztatásának képessége. A „tiszta” kövek színüket a kék, a zöld és a sárga szín árnyalatai között változtathatják.

Az andarák heliocentrikus kristályok, elnyelik és tükrözik a fényt. Gyógyító hatásuk abban is rejlik, hogy képesek a természetes napfényt magukban tartani. Mindegyik szín speciális rezonanciával rendelkezik és különböző aspektusokat hordoznak magukban. A sötétebbek olyanok, mint a bölcs öregek, tele nyugalommal és harmóniával, a világosabbak pedig, mint az életerővel és örömmel teli fiatalság és spirituális fényesség.

Az első kristályt 1967-ben fedezte fel egy Choctaw indián származású gyógyító asszony Észak-Kaliforniában, a Sierra Nevada hegységben. Érdekesség, hogy kitermelésüknél a kristályok körül egy fehér púder-szerű anyag, az éterium (vagy prima matra) is megtalálható, amely 70 különböző ásványi anyagot egyesít magában. Ennek az anyagnak a jelenléte különbözteti meg az eredeti andara darabokat az obszidián utánzatoktól. Mivel ez az egyetlen ismert bányászati terület, ahol a kristályok andarát és éteriumot is tartalmaznak, igazi ritkaságnak számítanak. A felfedező asszony, Lady Nellie élete a gyógyításról és az emberiség szolgálatáról szólt. Úgy gondolta ezért választotta őt ez a kristály, hiszen rokon „lelkek”, ami a gyógyító szolgálatot illeti. Az évek során egyre több kristályra leltek családjával, Lady Nellie pedig szerette volna felfedezését megosztani a világgal. Halála előtt arra kérte egy barátját, hogy folytassa az ásvány kitermelését és terjessze tovább csodáját a világon. Ez így is történt: Lady Nellie 2010-ben bekövetkezett halála után családja és barátai tovább őrizték és védték örökségét, és folytatták az andarák csodájának terjesztését. Hosszú évek során sikerült a küldetés, és az andara eljutott a világ minden táján élő gyógyítókhoz, spirituális vezetőkhöz, tanítókhoz és sámánokhoz.

Ezek a kristályok rendkívüli erejű vibrációt hordoznak magukban, mely nem hasonlítható semelyik más kristályéhoz sem. Úgynevezett mesterkristályok, amelyek ezt a fantasztikus rezgést képesek átadni nekünk és gyógyítani minket minden szinten: fizikailag, érzelmileg és spirituálisan is. Azt mondják, alvás közben fejti ki leginkább gyógyító tevékenységét, ezért sokan együtt alszanak vele. Beszámolók alapján intenzív álmokat hoz, majd ébredésnél kellemes frissességet. Igazi szív-gyógyítónak tartják, megnyugtatja és megnyitja a szívünket és teljesen új szinten szolgál minket szívközpontunk aktiválásában. Pont ezért sokan állítják, hogy az andarát a szívünk választja. Az andara kristályok pozitívan befolyásolják a test meridiánjain áthaladó energiamintákat és aktiválják az energia-csatornázási képességet. Segítenek a nem kívánt energiák felszabadításában és az egyetemes tudás elérésében. Az andara az ébredés és az önmegvalósítás remek eszköze lehet. Növelik a tudatosságot is. Csodás képessége még a csakrák tisztítása és kiegyensúlyozása. Felgyorsítja a spirituális fejlődési folyamatot. Azt mondják, erősíti a kapcsolódást a természet és a kristály tulajdonosa között.

Üzenete: A gyógyulásodhoz Te vagy a kulcs!


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.