Cintamani kő AAA+ C-142

Mi az a Cintanami kő? A legenda szerint NAGYON RITKA SZENT KŐ SZÍRIUSZRÓL, Ásványtanilag meteorit, Saffordit Tektit (nevét a fő lelőhelye adta: Safford Város, Arizona) Barna Moldavitnak is szokták nevezni.
Egyedi
 Cintamani kő AAA+ C-142
Megosztás másokkal:
24 990 Ft
Nettó: 24 990 Ft +áfa
MODELL SZÁM: C-142 TÖMEG: 2,34g MINŐSÉG: AAA+ ANYAG: Saffordit Tektit
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513340
Kiszerelés: db

Termékismertető

Cintamani kő

Modell szám: C-142

Tömeg: 2,34g

Minőség: AAA+

Anyag: Saffordit Tektit

Stílus: Drágakövek

Elsődleges kő: Cintamani

Szín: Barna, megvilágítva áttetsző

Kezelés: Nincs, (természetes kőzet)

Lelőhely, származási hely, ország: Sonora-sivatag (Arizona), Safford AZ, USA

Kinézete: fekete, megvilágítva üvegszerű, zöldes levendula, barnás vagy borostyán szín

Átlátszósága: lehet tiszta, áttetsző vagy akár teljesen átlátszatlan, csíkokkal, szegélyekkel vagy buborékokkal tarkított, felületén érdes vagy pikkelyszerű hiányzó részek lehetnek.

A felületi megjelenése és a mintázat megkülönbözteti a többi ismert tektittől. A cintanami kő is egy meteorit féle, mivel nem földi eredetű, ezért sokan kételkednek a létezésében.

Ritkán fellelhető, nehezen és csak ritkán beszerezhető kőzet. Mivoltát sokan csak a mítoszokból és a legendákból ismerik, ezen tény is okozhatja a kételkedést. Viszont ez is egy meteorit, melyet tekinthetünk a világűr ajándékának, magával ragadó szépsége és különlegessége végett!

Mi az a Cintanami kő? A legenda szerint…

NAGYON RIKTA SZENT KŐ SZÍRIUSZRÓL…

„A Cintamani egy szent kő, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik. Évmilliókkal ezelőtt, egy galaktikus szuperhullám során a Szíriusz A körül keringő bolygó felrobbant. A darabjai minden irányba szétszóródtak és néhányuk elérte a Földet a csillagközi űrben való hosszú utazás során.

Az elmúlt 26000 évben a pozitív agarthaiak voltak a Cintamani kövek őrzői. A történelem során az a néhány ember kapta meg a Cintamani darabjait, akiknek maximális potenciális pozitív befolyásuk volt az emberiség történelmére. Salamon király, Nagy Sándor és Akbar is rendelkezett egy-egy darab Cintamani kővel.

Egy korábban a Templomosok birtokában lévő Cintamani darabot Edward Bulwer-Lytton kapott meg, aki felfedte az agarthaiak létezését (a már említett) „Az eljövendő faj” c. híres regényében: https://www.gutenberg.org/files/1951/1951-h/1951-h.htm

Később ugyanez a darab egy bizonyos Untersberg közelében lévő Templomos csoport, majd a „Vril lányok” birtokába került, akik Atlantisz eleste óta az első működő felszíni űrprogram technológiai kivitelezését csatornázták. (Lásd fentebb)

A kőből kapott egy darabot Nicholas Roerich is, aki megpróbálta a világbékét elérni vele. Az általa létrehozott, jól ismert Béke jel a hármas Szíriusz csillagrendszerhez kapcsolódó szimbólum: http://en.wikipedia.org/wiki/Banner_of_Peace

Az inkvizíciótól kezdve a Jezsuitákon és Hitleren át a sötét erők megpróbálták megszerezni a Cintamani kő egy darabját, de nem jártak sikerrel.

A Cintamani a Csillag Testvérisége csoport szent köve, a Fény misztériumiskoláinak utolsó valódi maradványa Atlantiszról.

http://2012portal.blogspot.com/2012/09/brotherhood-of-star-this-blog-post-will.html

A Cintamani kövek maguk a tiszta Fény megtestesítői és nem lehet az energiájukat rossz céllal felhasználni. Segítenek feloldani az implantátumokat és megerősítik a belső iránymutatást. Viszont azt tudatosítsd magadban, hogy a kövek erősítőként működnek és nagyító lencseként szolgálnak. Megmutatják neked, mindazt, ami benned van, annak érdekében, hogy át tudd azt alakítani és még inkább felkészítsen téged a küldetésedre, hogy ki tudd venni a részed a bolygó felszabadításának folyamatában.”

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.