Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Lady Nellie Monatomikus Andara kristály -- Andara Crystal -- White Heavens, RARE, 38g (Monoatomic REIKI) #nuf341

Üzenete: A gyógyulásodhoz Te vagy a kulcs!
AkciósEgyediUtolsó darab
 Lady Nellie Monatomikus Andara kristály -- Andara Crystal -- White Heavens, RARE, 38g (Monoatomic REIKI) #nuf341
Megosztás másokkal:
32 990 Ft   27 990 Ft
32 990 Ft +áfa27 990 Ft +áfa
Lelőhely: USA Mt. Shasta, Northern California (Ameriaki Egyesült Államok Shasta Hegy Észak-Kalifornia) Anyaga: megmunkálatlan, nyers, eredeti állapotú és formájú Andara kristály
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513436
Kiszerelés: db

Termékismertető


Lady Nellie Monatomikus Andara kristály

Andara Crystal -- White Heavens, RARE, 38g
(Monoatomic REIKI) #nuf341

(NAGY EREJŰ ANDARA KRISTÁLY, RITKASÁG!)

 

A Lady Nellie Andarák, Lady Nellie (Choctaw indián származású gyógyító asszony) által felfedezett helyekről, birtokáról származnak.

Lelőhely: USA Mt. Shasta, Northern California (Ameriaki Egyesült Államok Shasta Hegy Észak-Kalifornia)

Anyaga: megmunkálatlan, nyers, eredeti állapotú és formájú Andara kristály

*    A tudatosság és a vibráció növelése az egyetemes tudás elérése érdekében;

*    A csakrák tisztítása és kiegyensúlyozása;

*    Aktiválja az energia-csatornázási képességét;

*    Gyorsítja a spirituális fejlődési folyamatot, és

*    Segít az életünk választásainak megnyilvánulásában.

Az andara egy páratlan kinézetű és energetikájú kristály. Azt mondják róla, hogy ha egyszer kezedbe veszed, azt az élményt soha nem fogod elfelejteni. Hogy mi a titka? Az egész Földön egyedülálló színárnyalatai magával ragadják az embert. A vulkanikus obszidiánhoz hasonló, üveges szerkezetű, de annál élénkebb színekben pompázik: a sárga, zöld, kék és barna szinte minden árnyalatában. A világos színű kristályok közül sok opálos, ami szivárványos színhatást eredményez. Ezeknek a kristályoknak az egyik legrejtélyesebb tulajdonsága a színük megváltoztatásának képessége. A „tiszta” kövek színüket a kék, a zöld és a sárga szín árnyalatai között változtathatják.

Az andarák heliocentrikus kristályok, elnyelik és tükrözik a fényt. Gyógyító hatásuk abban is rejlik, hogy képesek a természetes napfényt magukban tartani. Mindegyik szín speciális rezonanciával rendelkezik és különböző aspektusokat hordoznak magukban. A sötétebbek olyanok, mint a bölcs öregek, tele nyugalommal és harmóniával, a világosabbak pedig, mint az életerővel és örömmel teli fiatalság és spirituális fényesség.

Az első kristályt 1967-ben fedezte fel egy Choctaw indián származású gyógyító asszony Lady Nellie Észak-Kaliforniában, a Sierra Nevada hegységben. Érdekesség, hogy kitermelésüknél a kristályok körül egy fehér púder-szerű anyag, az éterium (vagy prima matra) is megtalálható, amely 70 különböző ásványi anyagot egyesít magában. Ennek az anyagnak a jelenléte különbözteti meg az eredeti andara darabokat az obszidián utánzatoktól. Mivel ez az egyetlen ismert bányászati terület, ahol a kristályok andarát és éteriumot is tartalmaznak, igazi ritkaságnak számítanak. A felfedező asszony, Lady Nellie élete a gyógyításról és az emberiség szolgálatáról szólt. Úgy gondolta ezért választotta őt ez a kristály, hiszen rokon „lelkek”, ami a gyógyító szolgálatot illeti. Az évek során egyre több kristályra leltek családjával, Lady Nellie pedig szerette volna felfedezését megosztani a világgal. Halála előtt arra kérte egy barátját, hogy folytassa az ásvány kitermelését és terjessze tovább csodáját a világon. Ez így is történt: Lady Nellie 2010-ben bekövetkezett halála után családja és barátai tovább őrizték és védték örökségét, és folytatták az andarák csodájának terjesztését. Hosszú évek során sikerült a küldetés, és az andara eljutott a világ minden táján élő gyógyítókhoz, spirituális vezetőkhöz, tanítókhoz és sámánokhoz.

Ezek a kristályok rendkívüli erejű vibrációt hordoznak magukban, mely nem hasonlítható semelyik más kristályéhoz sem. Úgynevezett mesterkristályok, amelyek ezt a fantasztikus rezgést képesek átadni nekünk és gyógyítani minket minden szinten: fizikailag, érzelmileg és spirituálisan is. Azt mondják, alvás közben fejti ki leginkább gyógyító tevékenységét, ezért sokan együtt alszanak vele. Beszámolók alapján intenzív álmokat hoz, majd ébredésnél kellemes frissességet. Igazi szív-gyógyítónak tartják, megnyugtatja és megnyitja a szívünket és teljesen új szinten szolgál minket szívközpontunk aktiválásában. Pont ezért sokan állítják, hogy az andarát a szívünk választja. Az andara kristályok pozitívan befolyásolják a test meridiánjain áthaladó energiamintákat és aktiválják az energia-csatornázási képességet. Segítenek a nem kívánt energiák felszabadításában és az egyetemes tudás elérésében. Az andara az ébredés és az önmegvalósítás remek eszköze lehet. Növelik a tudatosságot is. Csodás képessége még a csakrák tisztítása és kiegyensúlyozása. Felgyorsítja a spirituális fejlődési folyamatot. Azt mondják, erősíti a kapcsolódást a természet és a kristály tulajdonosa között.

Üzenete: A gyógyulásodhoz Te vagy a kulcs!

 

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.