Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Sungit piramis tér tisztításhoz, 6x6 cm (eredetiséget igazoló certifikáttal) POLÍROZOTT

A piramis szimbolizálja az állandó felfelé való törekvést a cél elérése érdekében. Megállapítást nyert, hogy ez a kő erős gyógyító és segít semlegesíteni az elektromágneses mezőket (elektroszmogot) sok más jótékony hatása mellett.
AkciósÚj
 Sungit piramis tér tisztításhoz, 6x6 cm (eredetiséget igazoló certifikáttal) POLÍROZOTT
Megosztás másokkal:
10 890 Ft   7 590 Ft
10 890 Ft +áfa7 590 Ft +áfa
Sungit piramis, spirituális energetikai kezelésekhez, tér tisztításhoz, 6 cm élű piramis 10 m2 alapterületig. Származási hely: Karéliai Köztársaság, Oroszország (Tolvuya falu közelében lévő, Zazhoginsky bánya mély-fejtésű és minőségi sungitjaiból származik.) RAKTÁRRÓL AZONNAL ELÉRHETŐ!
Készlet:24 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513438
Kiszerelés: db

Termékismertető

Sungit piramis (polírozott)

Spirituális energetikai kezelésekhez, tér tisztításhoz,

6 cm élű piramis 10 m2alapterületig.

 

A piramis szimbolizálja az állandó felfelé való törekvést a cél elérése érdekében.

A kutatók felfedezték, hogy a piramis energetikai mezője kúp alakú, és az összes energia, amely belőle származik egy ponton konvergál. Egy fénysugár árad a piramis csúcsból felfelé. Ezt az energia sugarat már korábban felfedezte az egyiptológus Enel. A kutatásai azt mutatták, hogy ez a sugár megöli a kórokozókat és a rákos sejteket. Kimutatta, hogy a piramisok biomezővel rendelkeznek és ezeknek erős pozitív hatása van. Legjobb hatásúak a kőből készült piramis.

A rózsakvarcból, nefritből és más ásványból készült piramisok biomezejének hatótávolsága 0,5 -3 m mérettől függően. Ezekhez képest a sungit piramis biomezeje 5 métert is meghaladja. Gyakorlatilag a sungit piramis gyógyhatása az egész szobára ki terjed. Ennek egyetlen feltétele, hogy piramisnak meg kell felelnie a Kheopsz piramis arányainak.

A sungit piramisok fantasztikus tulajdonsága, hogy elnyeli a negatív energiákat és letörli annak minden negatív nyomát. Kísérletek során kiderült az az egyedülálló tulajdonság, hogy a sungit piramis egy biztonságos pajzs a geopatogén zónák negatív hatása ellen.

Néhány órával a sungit piramis elhelyezése után kitisztul a helység. Az emberek megérzik jótékony hatásait. Mintha tele szívódnának jó energiával! Képzelje el ha ilyen egy ilyen piramis mindig ott van az íróasztalán? Egy nehéz, kellemetlen beszélgetés után rá teszi a kezét a piramis csúcsára és a stressz, mint ha nem is lett volna!

A sungit piramist oda hasznos tenni, ahol az ember a legtöbb időt tölti. Az ágy mellett, az íróasztalra, az elektromos készülékek, számítógépek mellé stb. A piramis legyen veled azonos szinten, de minimum 50 cm-re a padlótól. (pl. el lehet helyezni a piramist közéd és a számítógép vagy TV közé, de elhelyezhető egyéb eszközök közé is amelyek az elektromágneses sugárzás forrásai.


 

Hatásterület:

Egy 15 cm élű piramis egy 6 m2 es szobába is elhelyezhető és itt is tökéletesen kifejti a hatását. Egy 5 cm élű piramis azonban egy 30 m2 es szobában csak az "őt" körülvevő 6 m2-en fejt ki megfelelő hatást.

Televízió vagy számítógép monitor káros sugarainak megszüntetésére elegendő 5 vagy 6 cm élű piramis használata.

Hatékony működéséhez a piramis alap oldalának Észak – Dél vonalon kell lennie.

Rendszeresen 2-3 hetente vigyünk ki a piramisokat friss levegőre, minimum egy órára „tisztítás” és védőhatásnak helyreállítása érdekében.

Sungit piramisokat polírozni is szokták. Ezeknek a piramisoknak ugyanolyan hátasai vannak, mint a sima piramisoknak csak szép tükrös felületűek lesznek.

Sungit piramist lehet használni strukturált víz készítéséhez is. Unikális gyógyvíz lesz belőle.

Strukturált víz készítéshez 40 × 40-50 × 50 mm. piramisra van szükség. A piramist el kell helyezni egy háromliteres üvegedény aljára és rá önteni a vizet. Ez után üveget világos helyre kell helyezni 48-72 órára. Ez követőén bioaktív vizet kapunk. A sungit piramisos vizet 100-150 millilitert, háromszor naponta javasolt meginni. A tudósok megalapították jótékony hatását az egész szervezetre.

 

Sungit piramis hatása:

Sungit piramis: A Hartmann és vízérsugárzás elleni egyik leghatékonyabb eszköz a sungitból készült piramis alakú kő, amely nem csak hogy képes csökkenteni a környezet negatív hatásait, hanem képes eltéríteni, semlegesíteni a Hartmann és vízérsugárzást. A sungit piramis segít megvédeni otthonunkat a számítógép, tv, hűtőszekrény, mikrohullámú sütők stb. elektromágneses kisugárzása ellen. Talán nem véletlen, hogy éppen a piramis alakú kövek a legnépszerűbb sungitból készült termékek. A piramisok ősidők óta jelentős helyet foglalnak el a civilizáció fejlődésében. Sajátos formájának és unikális tulajdonságainak köszönhetően a sungitból készült piramis torzios mezőt hoz létre maga körül, amely eltéríti a Hartmann és vízérsugarakat. A sungit piramisok rendszeres használata kiegyenlíti az emberi szervezet energiáját feltölti és megerősíti a szervezet biomezejét. A kő hatására csökken az idegesség, izgatottság, megszűnik az álmatlanság; napközben nő a munkaképesség. A piramis csökkenti a fejfájást, megszünteti a gerinc- és reumatikus fájdalmakat, javítja a lelki-érzelmi állapotot. A sungit piramis közelsége van, akinél izgatottságot okoz. Ilyen esetben távolabb kell helyezni a fekvőhelyünktől. A piramis alapéleit, iránytű segítségével, a négy világtáj irányába kell tájolni.

Forrás: http://www.judyhall.co.uk

Sungit

Megállapítást nyert, hogy ez a kő erős gyógyító és segít semlegesíteni mindent a szervezetben, ami káros az Ön számára.

  • lassítja a rákos sejtek terjedését
  • AIDS vírus tevékenységét lelassítja
  • a sungit természetes antioxidáns
  • erősíti az immunrendszert
  • csökkenti az alergiás tüneteket
  • semlegesíti az elektromágneses mezőket (elektroszmogot)
  • gyulladás gátló hatású
  • csökkenti a fájdalmat elsősorban a mozgásszervi problémák esetén
  • víztisztítást végez

Forrás: http://www.shungite-anata.com/

A sungit nagyon régi, mintegy 2 milliárd éves kőzet. Rendkívül pozitív tulajdonságokkal rendelkezik a hagyomány szerint, amelyet használják különféle áldások alkalmazásánál, mert “csodákra” képes, egyik előnyös tulajdonsága, hogy egészséges életet biztosít. Az egyik egyedülálló gyógyító kőzet, amely egészségjavító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az alapja a sok kozmetikumnak, gyógyszernek és gyógyterméknek, amelyet sikeresen alkalmaznak a gyógyításban. Számos hatékony kezelési módszer ismert. A sungit tartalmú ásványvíz a szervezetben hatékony a cukorbetegség kezelésére, a szív-érrendszeri betegségekben, a gyomor-bél traktus betegségeiben, mentális zavarokban, a felső légutak elváltozásaiban, a máj-, az ízületek-, a gerinc-, és a bőr betegségeiben. A sungit normalizálja a vérnyomást, enyhíti a fejfájást, álmatlanságot, megszünteti a krónikus fáradtság szindrómát, emeli az általános állapotát a szervezetnek.

Felhasználása:

Széles körben használják az allergiás betegségek bizonyos fajtáiban, vérszegénységben, asztmában, gastritis-ben, diabéteszben, dyspepsia-ban, epehólyag-betegségben, a hasnyálmirigy kóros elváltozásaiban, a vese és a máj kóros állapotaiban, a legyengült immunrendszer kezelésében, hurutos betegségekben. Parodontózisban hatékony, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához. Semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, véd az elektromágneses mezőktől. Egy darab sungit kő nyakláncként képes energiát sugározni a hagyomány szerint, úgy tűnik, hogy erőteljesen rezonál, a kőingában lévő kvarctól. Ez egy hatékony eszköz, mint általános védőkő, amely megvéd az elektromágneses sugárzástól, amely az elektromos berendezésektől származnak, beleértve a számítógépeket, mobiltelefonokat, mikrohullámú sütőket és televíziókat. A különböző formájú gömbök vagy kisebb darabok, faragott piramisok, kalapácsok, bármilyen típusú alakzatot lehet használni erre a célra. Erősíti az energiaközpontokat: Ez egy olyan kő, amely egy erős föld-kapcsolattal bír, amely ősi örökséget közvetít és azt jelenti, hogy előhozza az ősi föld misztikus energiáit a mindennapjainkba. Mint a legtöbb fekete kő … ez egy erős kő, támogatja a föld-kapcsolatot, az alsó csakrát.

Tulajdonságok:

Erősíti a finom energiarendszerünket: Azt mondják, hogy könnyebben átjárja az aura mezőt a fény, és ez lehetővé teszi a könnyebb pozitív és hasznos energiához jutást. Az ősi energia biztosít lelki védelmet. Azt tartják, hogy megvan a képessége, hogy számos egészségügyi problémát rendezzen, különösen a bőr panaszok esetén. Vízzel átitatva lehet használni a problémás területek megtisztítására. Azt mondják, hogy ez az egyedülálló kő egy nap többet ér, mint az arany, szokatlan és egyedülálló make-up. Gyógyító hatása azért van, mert az ásványi kőzetben lévő fullerének átstruktúrálják a vizet úgy, hogy egy gyógyító rezgéssel bírnak. Ez az ősi energia, az ősi kőben található, amiről azt tartja a mondás, hogy felszív és megszüntet mindent, ami egészségügyi kockázatot jelent az emberi élet számára. A sungitból szűrőket készítenek a víz eredendő tisztaságának visszaállításához, valamint gyógyítja az allergiát, az ízületi betegségeket, a bőr és a gyomor gyógyítója, a cukorbetegségé és a parodontózisé, begyógyítja a sérüléseket és az égési sebeket. A sungit a kozmetikai szerek alapjául is szolgál, semlegesíti a Hartmann és vízérsugárzást, és véd az elektromágneses mezőktől.

Hatása a vízre:

A sungit megváltoztatja a víz szerkezetét, így a vizet gyógyító hatásúvá teszi. Ezek az antioxidáns molekulák lokalizálják az agresszív szabad gyököket, amelyek káros hatást gyakorolnak a szervezet élő sejtjeire, ezáltal megfiatalítják és gyógyítják az emberi szervezetet. A sungitos víz leggyakrabban a nem hagyományos orvoslásban használatos. A fekete, szénre hasonlító, ásvány egyedülálló gyógyító hatással rendelkezik, visszaadja az egészséget és az erőt, helyreállítja a bőr fiatalságát, és a szépséget. A gömb alakú fizikai formáját a sungit kőnek laikusként is használhatjuk amulettként, kulcstartóként vagy medálként nyakláncon, mert minden esetben tisztít, véd és energiával tölt fel minket gyenge pillanatainkban.

Forrás: http://www.judyhall.co.uk

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.