Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Quantum energia medál - skaláris energia-negatív ion medál, Hegyikristály kövekkel

Quantum vagy skaláris energia-negatív ion medáloknak is hívják őket, mert ezek az anyagok képesek kvantum energiát közvetíteni a szervezet számára.
AkciósÚj
 Quantum energia medál - skaláris energia-negatív ion medál, Hegyikristály kövekkel
Megosztás másokkal:
8 990 Ft   6 990 Ft
8 990 Ft +áfa6 990 Ft +áfa
Quantum energia medál - skaláris energia-negatív ion medál, eredetiség certifikáttal (japán termék)
Készlet:2 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513446
Kiszerelés: db

Termékismertető

Quantum energia medál - skaláris energia-negatív ion medál,

Hegyikristály kövekkel,

Eredetiség certifikáttal (japán termék)

Ez a medál a szervezet számára hasznos negatív ionokat bocsát ki, akár csak a levegőionizátorok, vagy a vízionizátorok. A medál több mint 70 energizáló, természetes kristály, mint pl.  germánium, turmalin kerámia, vulkanikus kőzet speciális keveréke, amelyeket egy különleges eljárással nagy sebeséggel ütköztettek, így nano méretű részekre esnek szét és molekula szinten egyesülnek. Folyamatosan sugároz ki egy rezgést, és igen erőteljesen el is nyeli a szervezetre ártalmas elektromos rezgéseket.

A negatív ionok, javítják a keringést, segítik a vér oxigén és ásványi anyag felvételét. Stimulálják az idegrendszert. A teljes energiarendszerre, meridiánokra töltő és kiegyensúlyozó hatással van.

Fokozza a koncentrációt, segíti a meditációt és folyamatosan stimulálja a szervezetet.

Quantum vagy skaláris energia medáloknak is hívják őket, mert ezek az anyagok képesek kvantum energiát közvetíteni a szervezet számára.

A skaláris energia hatásai:

-Csökkenti a gyulladásokat

-Javítja a tüdőfunkciót,

-Erősíti az immunrendszert

-Elősegíti a sejtek anyagcseréjét

-Méregtelenít

-Javítja a szívműködést, védi a szívet, erősíti a szívizmot, serkenti a keringést

-Megnöveli az energiát

-Lassítja az öregedési folyamatokat

-Megerősíti a szervezetet, megóvja a testünket az elektromágneses hullámok befolyásától (pl. mobiltelefon káros hatásai)

-Fokozottá teszi az összpontosítást, koncentrálóképességet

 

A medálok a sejtek energiaszintjét az ideális 70-90 millivolton tartják.

Segít semlegesíteni az elektroszmogot, EMF sugárzást (mobiltelefonok, WIFI, antenna sugárzások, hajszárító, elektromos vezetékek) segíti, hogy az energiarendszer folyamatos töltöttségben legyen. Rendezi a testben lévő víz kristályszerkezetét, de akár a rá rakott pohár vagy kancsó vizet is.

Használható meditációhoz, víz energizálásra, vagy egyszerűen energiahiányos beteg, érzékeny területre rakni.

A Quantum Medál természetes ásványokból készült, amelyek egymással molekuláris szinten szerkezetileg egyesültek. Ez termeli a skaláris energiát, ami erősíti a szervezetben lévő bioenergia-mezőt. A skaláris energia elősegíti az energia áramlását és stabilizálja azt. A legyengült sejteknek energiát ad, így visszaállítja a szervezet egyensúlyát. Karbantartja az egészséget és jó közérzetet biztosít. Segítségével megtisztul a szervezet a mérgező anyagoktól, megszünteti az oxidációs stresszt, valamint a fáradtságérzést és a hangulatingadozást. Felállítja a szervezet optimális védekező rendszerét. Visszaállítja a természetes sav-bázis egyensúlyt is, ezzel lehetővé teszi, hogy a szervezet új energiatartalékokat szabadítson fel.

Hordjuk a nyakunkban vagy a zsebünkben. A skaláris energia az éremből kétféleképpen hat: dolgozik külsőleg és a szervezeten belül is. A külső skaláris energia növeli a testet körülvevő bioenergia mezőt, belsőleg pedig elősegíti a sejtek áteresztőképességét, ezáltal erősít megannyi élettani funkciót a testsejtekben.

Leírás forrása: http://www.szebbeletert.hu https://quantummedal.5mp.eu

 

Hegyikristály

A Hegyikristály bármilyen betegségre használható. Ez a kő a kövek jolly jokere. Szinte mindent lehet vele kezelni. Segít a gyomor- és bélproblémáknál, láz esetén is. Negatív energiák, elektroszmog, vízér, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen is jó. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Segít a rosszullét ellen. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát ad. Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító és jó hatással van a vérünkre. Megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, így javíthatunk a rendszeres használatával a szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. Vitalizál  ezen kívül jó a bőrre, hajra, körmökre, ízületre, csontokra is. Jó hatással van még a lépre, szívre, hólyagokra, pajzsmirigyre és még sok másra. Komolyabb betegségeket is lehet vele kezelni mint például a leukémiát, emésztési zavarokat, fekélyesedést, fertőzéseket, hormonzavarokat, egyensúlyzavarokat és az epilepsziát. Csillagjegy: Oroszlán. Csakra: Korona csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.