Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Ezoterikus Ásványbörze 5 mukhi (arcú) Rudraksha Angyalkás nyaklánc

Egészséget és békét hoz viselőjének.
Ezoterikus Ásványbörze 5 mukhi (arcú) Rudraksha Angyalkás nyaklánc
Megosztás másokkal:
890 Ft AAM (Nem vagyunk ÁFA fizetők!)
Nettó: 890 Ft +áfa
5 mukhi (arcú) Rudraksha Angyalka 5 arcú rudraksha 5 MUKHI- Istene: Kalagni Rudra- bolygója: Jupiter. Egészséget és békét hoz viselőjének. Csakra: Összes csakra
Készlet:4 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513028
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

5 mukhi (arcú) Rudraksha Angyalka

 

Minden rudrakshán 1-21-ig terjedő függőleges vonal húzódik. Ezek a vonalak határozzák meg, hogy a rudraksha hány mukhival, azaz arccal rendelkezik. Mindegyiknek más-más tulajdonsága és hatása van.

A rudraksha bogyó (Elaeocarpus ganitrus nevű örökzöld fa bogyója), melyet gyakran használnak Indiában, mely kiváltképp alkalmas kitartó szent gondolat megtartására vagy ott, ahol meditációra van szükség és minden zavaró befolyást távol kell tartani. Shiva szemének is szokták hívni, utalva Shiva hármas természetére (Teremtő-Megtartó-Pusztító) Különböző jelentéseket társítanak a különböző számú szegmensre osztott (mukhi -arc) bogyóknak.  Eddig 1-21 közötti arcú bogyót azonosítottak (pl.: 5 arcú - Kalaaagni Rudra, Jupiter bolygóhoz rendelt, viselésével növekszik az egészség és a béke, vérnyomáscsökkentő).

 

5 arcú rudraksha

5 MUKHI- Istene: Kalagni Rudra- bolygója: Jupiter. Egészséget és békét hoz viselőjének.

Csakra: Összes csakra

Rudraksha: Az 5 arcú Rudraksha az öt elem működését -, úgy, mint, Agni (tűz), Jal (víz), Vaayu (levegő), Aakash (éter), prithvi (fold)- szabályozza a testben, és elpusztítja annak összes betegségét. Szabályozza a vérnyomást és védi a szívet. Ez a rudraksha minden fontos csakra pontra hatással van.

 

Részletek

A rudraksha egy fának a termése. Ez a fa Ázsiában őshonos, a belőle, pontosan a szárított bogyójából készült gyöngysor viselőjének ideg-és hormonrendszerére áldásos hatással van, hiszen elektromágneses tulajdonsága révén jó a stressz ellen és normalizálja a vérnyomást. Általánosságban segít jobban koncentrálnunk, frissen tartja szellemünket. A bogyók durva felülete az aszketikus szannyászin életmód egyszerűségével is egybeesik. Azt mondják Indiában, hogy az első rudraksha fa Shiva hindu isten könnyéből nőtt ki. A szó jelentése Rudra szeme, ami két szanszkrit szóból tevődik össze, a Rudra és a raksha. A Rudra Shiva egyik haragos, pusztító megnyilvánulása. A szó jelentése ordító, üvöltő. A raksha szó, pedig szemet jelent. Ezeknek a pusztító és egyben védelmező energiáknak a megfelelő használata képes elpusztítani minden ártó energiát.

forrás:

http://malalove.eu/spd/105675/5-arcu-rudraksa-5-mukhi-rudraksha

https://yogabazaar.hu

https://dharmagems.blog.hu

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba