Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Ezoterikus Ásványbörze AURALIT 23 ásványkarkötő

Egy IGAZI DRÁGAKŐ A KÖVEK KIRÁLYA
ÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze AURALIT 23 ásványkarkötő
Megosztás másokkal:
15 900 Ft
Nettó: 15 900 Ft +áfa
Különböző ásványok - Titanit, Kakoxenit, Lepidokrokit, Ajoit, Hematit, Magnetit, Pirit, Piroluzit, Arany, Ezüst, Nikkel, Réz, Vas, Limonit, Szfalerit, Kovellin, Kalkopirit, Gialit, Epidot, Bornit, Rutil és Füstkvarc erőteljes összenövése Ametisztben.
Készlet:Érdeklődjön
Cikkszám: 20190513036
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

Egy IGAZI DRÁGAKŐ A KÖVEK KIRÁLYA a lenyűgöző szépségű

AURALIT 23 ásványkarkötő


 

Auralit 23 (származási hely: Kanada)

NAGYON RITKA ÁSVÁNY

 

Különböző ásványok - Titanit, Kakoxenit, Lepidokrokit, Ajoit, Hematit, Magnetit, Pirit, Piroluzit, Arany, Ezüst, Nikkel, Réz, Vas, Limonit, Szfalerit, Kovellin, Kalkopirit, Gialit, Epidot, Bornit, Rutil és Füstkvarc erőteljes összenövése Ametisztben.

 

A valamennyi csakrát kiegyensúlyozó Auralit 23 nyugtató hatással van az elmére, így a gyógyítás mélyre hatol, és magasabb dimenziókkal való tudatos kapcsolat jöhet létre. Elmélyíti a meditációt, és erősít minden metafizikai képességet. E kristályról úgy tartják, hogy az Új Kor rendkívül erőteljes eszköze, felerősíti minden magas rezgésű kristály hatását, és gyorsítja a spiritális fejlődést.

 

Az auralit 23 az ébredés köve. Az egyik legmagasabb rezgésű ásvány, ahogyan a neve is mutatja, 23 különböző ásvány van jelen benne egyszerre.

Kanadából, Thunder Bayból származik, onnan, ahol a legendák szerint az égi és a földi energiák találkoznak, és az energiák olyan magas szintűek, mint sehol máshol a Földön. Az auralit 23 kristályok kb. 1,2-2 milliárd évesek, akkoriban keletkeztek, amikor a többsejtű lények megjelentek a Földön. Ebben az időben a Földet ért becsapódó meteoritok nagyon ritka érceket hoztak felszínre, melyek feloldódtak, és beépültek az ametiszt kristályok szerkezetébe. Egyes források szerint a tudósok nem tudják az összes ásványt azonosítani az auralit 23-ban, valószínű, hogy a meteoritokból idegen bolygóról származó ásványok is beépültek ebbe a kristályba.

 

A spirituális életben az auralit 23-nak különösen nagy jelentőséget tulajdonítanak, nem véletlen, hogy az ÚJ TUDAT kövének, az ÉBREDÉS kövének nevezik. Úgy tartják, hogy segítségével kapcsolatba kerülhetünk lelki vezetőinkkel, átléphetünk egy magasabb dimenzióba. Nagy szerepe van világ jelenlegi átalakulásában, a tudatosságra ébredésben. Segítségével átléphetjük az idő és tér határait, feltárhatjuk az emberi tudat mélységét.

 

Az auralit 23-nak minden gyöngyébe más-más világ van zárva. 

 

Auralit-23 – Az új tudatosság köve

 

Ez a fantasztikus kristály a Kanada és az Egyesült Államok határán fejlődött ki másfél milliárd évvel ezelőtt. Vörös sapkás ametisztnek is nevezik. Az ametiszten kívül 17-23 elemet és ásványt tartalmazhat. Kézzel gyűjtik. Fantasztikus kombinációja ez a gyógyító kristályoknak!

 

Forrás: Judy Hall - Kristálybiblia 3.

 

Kézműves ásvány karkötő

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.