Ezoterikus Ásványbörze MerKaBa 7 csakra szett

Megerősíti a Lelkünkkel és a Felsőbb Énünkkel való összeköttetést.
AkciósÚjEgyediUtolsó darab
Ezoterikus Ásványbörze MerKaBa 7 csakra szett
Megosztás másokkal:
19 999 Ft   14 999 Ft
19 999 Ft +áfa14 999 Ft +áfa
KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK IS LEHET
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513043
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉK IS LEHET

MerKaBa 7 csakra szett


A szett 7 MerKaBa csillagból áll, amelyek a következő kövekből készültek: Vörös Jáspis, Karneol, Sárga Jáde, Zöld Aventurin, Lapis Lazuli, Ametiszt, Hegyikristály. Mindegyik kövek egybeolvadnak a 7 csakra egyikével.
Mind a 7 MerKaBa csillag körülbelül 20 mm átmérőjű.
Mer – Forgó elektromágneses speciális fénymező
Ka – Szent Szellem
Ba – A fizikai test pillanatnyi valósága
A MerKaBa egy aktivált energiamező, mely az univerzum minden teremtménye körül létezik. Amikor a MerKaBa az emberi test körül az univerzum tiszta szeretetén keresztül aktívvá válik, tökéletes védelmet biztosít.


A MerKaBa és a Felemelkedés
Mit is jelent pontosan a MerKaBa, mint a Felemelkedés eszköze? A MerKaBa Meditáció segítségével képessé válunk a Tiszta Szeretet és Öröm Szent Mezejének létrehozására, mely az Isteni Forráshoz való visszatérésünket segíti. A MerKaBa szó szerint egy energiából álló erőmező, amely minden Tiszta és Határtalan Szeretet állapotában létező élő objektum körül van. Ez a mező az emberi test körül, aktivált állapotban kb. 16-18 m átmérőjű csészealj formájúra tágul. Ez a különleges meditáció eszköze annak, hogy a fénytest újra érezhetővé váljon számunkra, és az értelem is megtapasztalja azt, hogy az energiamező és Szeretet magasabb rezgése a hétköznapi életünk során is fenntartható.
Ha a MerKaBa mezőnk aktív, minden gondolatunk, még a félelmeink is azonnal manifesztálódnak, ami nem utolsó sorban, gondolatainkkal és cselekedeteinkkel kapcsolatos mindenkori tudatos felelősségvállalásunkhoz vezet, és ebből logikusan következik, hogy tiszta és szeretettel teli gondolatokra és cselekedetekre ösztönöz minket életünk minden területén. A MerKaBa, a mi multidimenzionális energiamezőnk is, mely a Tiszta Szereteten keresztül aktiválható és megvéd minket minden negatív befolyástól.
A Felemelkedés szó jelentése, Mennybemenetel, amit gyakran több dologgal hoznak kapcsolatba. A MerKaBa-val kapcsolatban, jelentése a következő:


A fizikai test fénymennyiség szintjének a megemelése. (Mentális, Érzelmi, Spirituális)
Képes a magasabb frekvenciák és információk elérésére, valamint növeli a finomabb energiák érzékelését.
Megerősíti a Lelkünkkel és a Felsőbb Énünkkel való összeköttetést.

A felébredt tudati állapotban, világosan felismerhetővé válik számunkra valódi Multidimenzionális Énünk és tudatos megtapasztalásokat élhetünk meg a valóság különböző szintjein. Rádöbbenünk, hogy kik is vagyunk valójában.
Sokan azt hiszik, hogy a Felemelkedés tervében a felemelkedetteknek el kell hagyniuk a Földet. Ez egy téves elképzelés. Éppen ellenkezőleg. Az Aranykor bekövetkezte, a "Mennyország” megvalósulása a Földön, a Krisztustudat megszületésével történik.
Ennek a tervnek mi magunk vagyunk az eszközei, hordozói. Általunk, vagy rajtunk keresztül fog megvalósulni a "Mennyország” a Földön. Ez pedig, csak Földi jelenlétünk esetén válhat valóra. Ez egy egészen új jelentést ad a "Mennyország” Földre történő eljövetelének.
Abban a pillanatban, mikor a köldökcentrum szintjéről felemeljük tudatunkat a szívcentrum szintjéhez, elkezdjük kiterjeszteni tiszta szeretetünket minden iránt. A további életvitelünk a Krisztus tudat szellemén keresztül, és nem a negatív Ego szellemén keresztül nyilvánul majd meg.
Ez az új életmód a megváltozott észlelés által, színesebbé és boldogabbá teszi mindennapjainkat és minden létezővel való kapcsolatunkat. Teljes mértékben képessé válunk arra, hogy földi ittlétünket Gondtalanul, a Tiszta Szeretet Boldogságban éljük meg.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.