Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Ezoterikus Ásványbörze Eperkvarc karkötő

Egyszerűen szép
Új
Ezoterikus Ásványbörze Eperkvarc karkötő
Megosztás másokkal:
3 990 Ft
Nettó: 3 990 Ft +áfa
Kézműves ásvány karkötő
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513127
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

Eperkvarc, ásvány karkötő

 

Eperkvarc

Jellegzetességei: az eperkvarc segítségünkre van abban, hogy tudatosan és örömben élhessünk a pillanatban, és megtanít arra is, hogyan találjuk meg a humort minden helyzetben és hogyan vigyünk isteni szeretet minden tettünkbe. A természetes eperkvarc erőteljes drágakő esszenciát hoz létre, amely szeretet visz a szívbe. Ha esszenciaként széthintjük, vagy kristályrácsot alkotunk vele egy szobában, harmonikus, szeretetteli környezetet teremt, és bárhova megyünk is, szeretetbe burkol.

Spirituálisan: ez a meglátásokat hozó kő segít, hogy meditációkon keresztül feltárjuk, miért is választottuk jelenlegi megtestesülésünket, és milyen karmikus ajándékokat hoztunk magunkkal.

Pszichológiailag: az eperkvarc lazít a magunkra kényszerített korlátozásokon, segít újraprogramozni a hamis hiedelmeket, és pozitív nézőponttal ajándékoz meg. Ez a kő intenzív energiával rendelkezik, amely segítségünkre van az álmok felidézésében, és a bennük rejlő üzenet megértésében. Stabilizálja a fizikai és a finomtestek közötti kapcsolatot, napvilágra hozza a jelenlegi helyzetek rejtett okait, különösen, ha a helyzetet mi magunk idéztük elő. Erősíti az önbecsülést, mérsékeli a szorongást, s a helyére nyugalmat áraszt.

Mentálisan: az eperkvarc segíti a világos gondolkodást, így megnyugtatja a feldúlt elmét, valamint segít objektívabb nézőpontot kialakítani.

Érzelmileg: örömet és boldogságot lop az életünkbe, és megtanít, hogy ne másokra támaszkodjunk, a pozitív érzésekért. Enyhíti a meglévő kapcsolatokban a feszültséget, és romantikára sarkall.

Fizikailag az eperkvarc elősegíti az isteni szeretet áramlását a test minden egyes sejtjében, egyensúlyba hozza, és a jólét érzésével ajándékoz meg.

Gyógyhatása: orvosolja a szorongást és támogatja a szívet.

Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.

Kézműves ásvány karkötő

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.