Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Ezoterikus Ásványbörze DUPLA CSAKRA karkötő

A csakra karkötők egyetlen lényeges tulajdonsága, hogy viselője megérti jelentőségüket. Nem minden szivárványszínű karkötő csakra karkötő, de az így színezett karkötők csakra karkötőként viselhetők, és ezáltal elérhetik a tervezett kiegyensúlyozó és gyógyító hatásokat.
AkciósÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze DUPLA CSAKRA karkötő
Megosztás másokkal:
4 290 Ft   3 490 Ft
4 290 Ft +áfa3 490 Ft +áfa
DUPLA CSAKRA karkötő, Antik BUDDHA fejjel, vésett OM mantrás gyöngyökkel
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513173
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

DUPLA CSAKRA karkötő,

Antik BUDDHA fejjel, vésett OM mantrás gyöngyökkel

 

  1. CSAKRA GRÁNÁT
  2. CSAKRA CITRIN
  3. CSAKRA TIGRISSZEM
  4. CSAKRA RÓZSAKVARC
  5. CSAKRA KÉK TÜRKIZ
  6. CSAKRA LÁPISZ LAZULI
  7. CSAKRA AMETISZT

Kiegészítve roppantott hegyikristállyal.

 

Egy csakra karkötő lehet sokféle anyagból készítve, de a színek nagyon fontosak. A csakrák mindegyike színes - ibolya / fehér, indigó, világos kék, zöld / rózsaszín, sárga / barna, narancs és vörös.

 

A csakra karkötők egyetlen lényeges tulajdonsága, hogy viselője megérti jelentőségüket. Nem minden szivárványszínű karkötő csakra karkötő, de az így színezett karkötők csakra karkötőként viselhetők, és ezáltal elérhetik a tervezett kiegyensúlyozó és gyógyító hatásokat.

 

RÖVID ÚTMUTATÓ A CSAKRÁKHOZ

 

1. GYÖKÉR CSAKRA

Színe: vörös

Hely: a gerinc alapja

Aktiválja: a pénzügyi függetlenséget, biztonságot, kapcsolatunkat szüleinkkel, az ősi bizalmat, a földhöz való tartozás érzését, segíti vágyaink megvalósulását. A vöröst a melegséggel kapcsoljuk össze mert az elektromágneses spektrumban az infravörös mellett helyezkedik el. A szenvedély, az életerő, a szexualitás és az erő színe. Határozottá, magabiztossá teszi viselőjét, erősíti az akaraterőt, önbizalmat ad.

Kiegyensúlyozza a fáradtság, hátfájás, depresszió, hideg kezek és lábak érzését.

 

2. SZAKRÁLIS CSAKRA

Szín: narancssárga

Hely: köldök alatt

Aktiválja: miként viszonyulunk a pénzhez, segít megteremteni az érzelmi egyensúlyt, jellemzi az ősi érzelmeket, áramlást az élettel, az érzékiséget, az intimitást, a kreativitást, rácsodálkozást, a lelkesedést. Ehhez a színhez kapcsolódik még a szexualitás és a termékenység is, akárcsak a vöröshöz. A narancssárga egyértelműen az öröm színe, és elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy szabadságra és mozgásra ösztönözzön bennünket. Fokozza az életkedvet, a kíváncsiságot, az optimizmust és a kreativitást. Erősíti az önbizalmat és a kezdeményezőkészséget, jóságra és nemességre sarkall. Serkenti a nemi vágyat, fokozza a szexuális kisugárzást. A jóléttel is összefüggésbe hozzák.

Kiegyensúlyozza az alkohol és kábítószerrel való visszaélési problémákat, kiegyensúlyozza a depresszió, allergia, gombás fertőzések, vizelési és szexuális problémákat.

 

3. NAPFONAT CSAKRA

Színe: sárga

Helye: felső has, gyomor területe

Aktiválja személyiségünk kibontakoztatását, önmagunk felvállalását, intuíciónk működtetését, az élmények és az érzelmek feldolgozását, "nem"-et mondás képességét, a személyi befolyás és hatalom, erő megélését. A nap színe és természete révén meleget és lelkesedést sugároz. Aktivizálja a testet és a lelket, új ötleteket és új gondolatokat szül. A vidámság, a gondtalanság, a boldogság és az életöröm színe. Viselőjét felvidítja, erősíti önbizalmát, növeli a bátorságot és a tettrekészséget. Jó hatással van az ítélőképességre, és segíti a tisztánlátást. Pozitív gondolkodásra késztet. Igen hatásos a félelmek, fóbiák, érzelmi zavarok, illetve a depresszió kezelésében. Javítja a koncentrációt, ezért tanuláskor, vizsgák előtt érdemes sárga dolgokkal kell körülvenned magad.

Kiegyensúlyozza az emésztési problémákat, cukorbetegséget, székrekedést és a memóriavesztést.

 

4. SZÍV CSAKRA

Színe: zöld vagy rózsaszín

Helye: a mellkas közepén, a szív felett

Kiegyensúlyozza: harmóniát teremt, kibontakoztatja a szív tulajdonságait, úgy mint a szeretet, együttérzés, jószívűség, önzetlenség, odaadás, gyógyítás és a megújulás képességét. A zöld szín a spektrum közepén található, és - talán ebből fakadóan is - a harmónia, az egyensúlyi állapot hozható kapcsolatba vele. A zöld a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe. Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, néha teljesen meg is szüntetheti őket. Helyreállítja a harmóniát és a szervezet megbomlott egyensúlyi állapotát. A rózsaszín a szépség, szerelem, szeretet és együttérzés színe, mely csökkenti a feszültséget, kimerültséget, és javítja az önbecsülést. Segít, hogy megszabadulhassunk belső görcseinktől és a túlzott kötelezettségektől. A szeretet, az öröm, a belső béke csakrája.

Kiegyensúlyozza a szív- és légzési problémákat, magas vérnyomást, izomfeszültséget.

 

5. TOROK CSAKRA

Színe: kék

Helye: torok

Aktiválja: a kommunikációt, a hallgatás és a beszéd egyensúlyát, a kreatív önkifejezést, a nyitottságot, a közel és távol látást, a függetlenség, inspiráció, a lét finomabb síkjai felé vezető utat mutatja meg. A kék a spektrum hideg végénél található. A természet birodalmában ez a szín a végtelen ég színe. A kék a béke és nyugalom érzetét kelti, ezért nagyon jól illik meditációs termekbe, vagy olyan helyiségbe, ahol relaxáció folyik. Elégedettséget kölcsönöz, nyugtató, lazító és csillapító hatású, segít leküzdeni a félelmet, tisztává varázsolja a gondolatokat, és fokozza a kreativitást, megnyugtatja az idegeket, koncentrálásra késztet.

Kiegyensúlyozza a pajzsmirigy és hormonális problémákat, a menopauzát és a hangulatváltozásokat.

 

6. HARMADIK SZEM CSAKRA

Színe: indigó

Helye: homlok, a szemek között

Kiegyensúlyozza az intuíciót, képzelőerőt, döntési képességet, pszichikai képességeket, a tanulási nehézségeket és alvászavarokat. A spektrum színei között a lila a legrövidebb, ugyanakkor a lilának van a legnagyobb energiája. A lila színhez kapcsolódó gyógyító minőségek a fizikai és spirituális megerősödés. Erősíti a meditáció hatását, ösztönzi az inspirációs képességeket. Ideális szín a belső megtisztuláshoz. Az élet értelmének a felismerését jelenti, a gyógyító erő, a misztika szimbóluma. Az indigó szín felnyitja a spirituális érzékelést és az extázist, az elragadtatás érzését hozza elő. Segít, hogy a spirituális élet mélyebb rejtelmeivel kapcsolatba kerüljünk. Az intuíció és a felismerés területén van hatalmas szerepe.

 

7. KORONA CSAKRA

Színe: ibolya

Helye: a fej teteje

Aktiválja a lelki kapcsolódást, a spiritualitást, a lelki és szellemi egységet, a spiritualitást és a tudást.

Kiegyensúlyozza a fejfájást, mentális betegségeket, szenilitást és a koordináció hiányát.

 

Kézműves ásvány karkötő

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.