Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Ezoterikus Ásványbörze 7 csakra karkötő, OM MANTRÁVAL és szerencsehozó elefántokkal

A csakra karkötők egyetlen lényeges tulajdonsága, hogy viselője megérti jelentőségüket. Nem minden szivárványszínű karkötő csakra karkötő, de az így színezett karkötők csakra karkötőként viselhetők, és ezáltal elérhetik a tervezett kiegyensúlyozó és gyógyító hatásokat.
AkciósÚj
Ezoterikus Ásványbörze 7 csakra karkötő, OM MANTRÁVAL és szerencsehozó elefántokkal
Megosztás másokkal:
3 790 Ft
Nettó: 3 790 Ft +áfa
7 csakra kövei minden egyes karkötőben, kiegészítve, ÓNIX kövekkel!
Készlet:2 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513174
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

7 csakra karkötő, OM MANTRÁVAL és szerencsehozó elefántokkal

Egy csakra karkötő lehet sokféle anyagból készítve, de a színek nagyon fontosak. A csakrák mindegyike színes - ibolya / fehér, indigó, világos kék, zöld / rózsaszín, sárga / barna, narancs és vörös.

A csakra karkötők egyetlen lényeges tulajdonsága, hogy viselője megérti jelentőségüket. Nem minden szivárványszínű karkötő csakra karkötő, de az így színezett karkötők csakra karkötőként viselhetők, és ezáltal elérhetik a tervezett kiegyensúlyozó és gyógyító hatásokat.

7 csakra kövei minden egyes karkötőben, kiegészítve, ÓNIX kövekkel!

 

7. KORONA CSAKRA - AMETISZT

6. HARMADIKSZEM CSAKRA - TÜRKINIT

5. TOROK CSAKRA - LÁPISZ LAZULI

4. SZÍV CSAKRA - RÓZSAKVARC

3. NAPFONAT CSAKRA - TIGRISSZEM

2. SZAKRÁLIS CSAKRA – SÁRGA ÓNIX

1. GYÖKÉR CSAKRA - VÖRÖS ACHÁT 

 

RÖVID ÚTMUTATÓ A CSAKRÁKHOZ

1. GYÖKÉR CSAKRA

Színe: vörös

Hely: a gerinc alapja

Aktiválja: a pénzügyi függetlenséget, biztonságot, kapcsolatunkat szüleinkkel, az ősi bizalmat, a földhöz való tartozás érzését, segíti vágyaink megvalósulását. A vöröst a melegséggel kapcsoljuk össze mert az elektromágneses spektrumban az infravörös mellett helyezkedik el. A szenvedély, az életerő, a szexualitás és az erő színe. Határozottá, magabiztossá teszi viselőjét, erősíti az akaraterőt, önbizalmat ad. Kiegyensúlyozza a fáradtság, hátfájás, depresszió, hideg kezek és lábak érzését.

2. SZAKRÁLIS CSAKRA

Szín: narancssárga

Hely: köldök alatt

Aktiválja: miként viszonyulunk a pénzhez, segít megteremteni az érzelmi egyensúlyt, jellemzi az ősi érzelmeket, áramlást az élettel, az érzékiséget, az intimitást, a kreativitást, rácsodálkozást, a lelkesedést. Ehhez a színhez kapcsolódik még a szexualitás és a termékenység is, akárcsak a vöröshöz. A narancssárga egyértelműen az öröm színe, és elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy szabadságra és mozgásra ösztönözzön bennünket. Fokozza az életkedvet, a kíváncsiságot, az optimizmust és a kreativitást. Erősíti az önbizalmat és a kezdeményezőkészséget, jóságra és nemességre sarkall. Serkenti a nemi vágyat, fokozza a szexuális kisugárzást. A jóléttel is összefüggésbe hozzák.

Kiegyensúlyozza az alkohol és kábítószerrel való visszaélési problémákat, kiegyensúlyozza a depresszió, allergia, gombás fertőzések, vizelési és szexuális problémákat.

3. NAPFONAT CSAKRA

Színe: sárga

Helye: felső has, gyomor területe

Aktiválja személyiségünk kibontakoztatását, önmagunk felvállalását, intuíciónk működtetését, az élmények és az érzelmek feldolgozását, "nem"-et mondás képességét, a személyi befolyás és hatalom, erő megélését. A nap színe és természete révén meleget és lelkesedést sugároz. Aktivizálja a testet és a lelket, új ötleteket és új gondolatokat szül. A vidámság, a gondtalanság, a boldogság és az életöröm színe. Viselőjét felvidítja, erősíti önbizalmát, növeli a bátorságot és a tettrekészséget. Jó hatással van az ítélőképességre, és segíti a tisztánlátást. Pozitív gondolkodásra késztet. Igen hatásos a félelmek, fóbiák, érzelmi zavarok, illetve a depresszió kezelésében. Javítja a koncentrációt, ezért tanuláskor, vizsgák előtt érdemes sárga dolgokkal kell körülvenned magad.

Kiegyensúlyozza az emésztési problémákat, cukorbetegséget, székrekedést és a memóriavesztést.

4. SZÍV CSAKRA

Színe: zöld vagy rózsaszín

Helye: a mellkas közepén, a szív felett

Kiegyensúlyozza: harmóniát teremt, kibontakoztatja a szív tulajdonságait, úgy mint a szeretet, együttérzés, jószívűség, önzetlenség, odaadás, gyógyítás és a megújulás képességét. A zöld szín a spektrum közepén található, és - talán ebből fakadóan is - a harmónia, az egyensúlyi állapot hozható kapcsolatba vele. A zöld a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe. Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, néha teljesen meg is szüntetheti őket. Helyreállítja a harmóniát és a szervezet megbomlott egyensúlyi állapotát. A rózsaszín a szépség, szerelem, szeretet és együttérzés színe, mely csökkenti a feszültséget, kimerültséget, és javítja az önbecsülést. Segít, hogy megszabadulhassunk belső görcseinktől és a túlzott kötelezettségektől. A szeretet, az öröm, a belső béke csakrája.

Kiegyensúlyozza a szív- és légzési problémákat, magas vérnyomást, izomfeszültséget.

5. TOROK CSAKRA

Színe: kék

Helye: torok

Aktiválja: a kommunikációt, a hallgatás és a beszéd egyensúlyát, a kreatív önkifejezést, a nyitottságot, a közel és távol látást, a függetlenség, inspiráció, a lét finomabb síkjai felé vezető utat mutatja meg. A kék a spektrum hideg végénél található. A természet birodalmában ez a szín a végtelen ég színe. A kék a béke és nyugalom érzetét kelti, ezért nagyon jól illik meditációs termekbe, vagy olyan helyiségbe, ahol relaxáció folyik. Elégedettséget kölcsönöz, nyugtató, lazító és csillapító hatású, segít leküzdeni a félelmet, tisztává varázsolja a gondolatokat, és fokozza a kreativitást, megnyugtatja az idegeket, koncentrálásra késztet.

Kiegyensúlyozza a pajzsmirigy és hormonális problémákat, a menopauzát és a hangulatváltozásokat.

6. HARMADIK SZEM CSAKRA

Színe: indigó

Helye: homlok, a szemek között

Kiegyensúlyozza az intuíciót, képzelőerőt, döntési képességet, pszichikai képességeket, a tanulási nehézségeket és alvászavarokat. A spektrum színei között a lila a legrövidebb, ugyanakkor a lilának van a legnagyobb energiája. A lila színhez kapcsolódó gyógyító minőségek a fizikai és spirituális megerősödés. Erősíti a meditáció hatását, ösztönzi az inspirációs képességeket. Ideális szín a belső megtisztuláshoz. Az élet értelmének a felismerését jelenti, a gyógyító erő, a misztika szimbóluma. Az indigó szín felnyitja a spirituális érzékelést és az extázist, az elragadtatás érzését hozza elő. Segít, hogy a spirituális élet mélyebb rejtelmeivel kapcsolatba kerüljünk. Az intuíció és a felismerés területén van hatalmas szerepe.

7. KORONA CSAKRA

Színe: ibolya

Helye: a fej teteje

Aktiválja a lelki kapcsolódást, a spiritualitást, a lelki és szellemi egységet, a spiritualitást és a tudást.

Kiegyensúlyozza a fejfájást, mentális betegségeket, szenilitást és a koordináció hiányát.

 

Kézműves ásvány karkötő

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.