Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Ezoterikus Ásványbörze Ezüstözött Pandora szív charm karkötő, ajándék díszdobozzal

AkciósÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze Ezüstözött Pandora szív charm karkötő, ajándék díszdobozzal
Megosztás másokkal:
6 490 Ft
Nettó: 6 490 Ft +áfa
Akvamarin, Rózsakvarc, Citrin, Eperkvarc, Labradorit kövekkel és szeretettel készítve. (A doboz színe eltérhet!)
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513176
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

Ezüstözött Pandora szív charm karkötő,

ajándék díszdobozzal

Akvamarin, Rózsakvarc, Citrin, Eperkvarc, Labradorit kövekkel és szeretettel készítve.

(A doboz színe eltérhet!)


Akvamarin

Az Akvamarina bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, lecsillapítják az elmét, fejlesztik az önkifejezést. Védi az aurát, összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit, jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Csillagjegy: Bika, Ikrek, Kos, Mérleg, Halak, Vízöntő. Csakra: Torokcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Rózsakvarc

Rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. Ez a gyönyörű rózsaszín kő védi a szívizomzatunkat, erősíti a szívet és a tüdőt, ajánlott a szívinfarktus megelőzésére, javítja a szív és az egész szervezet oxigénnel történő vérellátását, szabályozza a vérkeringést. Felfrissíti a vért, erősíti a véredények falát, segíti a vér vörös- és fehérvérsejtekkel való ellátását, vérszegénységnél és leukémiánál egyaránt javasolt! Emeli a vérnyomást, véd a trombózis ellen. Óvja a női és férfi nemi szerveket. A rózsakvarcról azt tartják, hogy fokozza a termékenységet! Erősíti az idegeket, segít az alvási zavarok, álmatlanság esetében. Segít a mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén. Csillagjegy: Bika, Mérleg. Csakra: Szívcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA


 

Citrin

A Citringazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó. Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A Citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket. Kiváló az energiával való feltöltéshez. Fokozottan jótékony hatású krónikus fáradtság szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket. A citrin serkenti az emésztést, a lép és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő– és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket. Székrekedésre, klimax tüneteire is hatásos (például a hőhullámokra). Csillagjegy: Kos, Ikrek, Szűz. Csakra: Napfonat csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Eperkvarc

Jellegzetességei: az Eperkvarc segítségünkre van abban, hogy tudatosan és örömben élhessünk a pillanatban, és megtanít arra is, hogyan találjuk meg a humort minden helyzetben és hogyan vigyünk isteni szeretet minden tettünkbe. A természetes eperkvarc erőteljes drágakő esszenciát hoz létre, amely szeretet visz a szívbe. Ha esszenciaként széthintjük, vagy kristályrácsot alkotunk vele egy szobában, harmonikus, szeretetteli környezetet teremt, és bárhova megyünk is, szeretetbe burkol.

Spirituálisan: ez a meglátásokat hozó kő segít, hogy meditációkon keresztül feltárjuk, miért is választottuk jelenlegi megtestesülésünket, és milyen karmikus ajándékokat hoztunk magunkkal.

Pszichológiailag: az eperkvarc lazít a magunkra kényszerített korlátozásokon, segít újra programozni a hamis hiedelmeket, és pozitív nézőponttal ajándékoz meg. Ez a kő intenzív energiával rendelkezik, amely segítségünkre van az álmok felidézésében, és a bennük rejlő üzenet megértésében. Stabilizálja a fizikai és a finomtestek közötti kapcsolatot, napvilágra hozza a jelenlegi helyzetek rejtett okait, különösen, ha a helyzetet mi magunk idéztük elő. Erősíti az önbecsülést, mérsékeli a szorongást, s a helyére nyugalmat áraszt.

Mentálisan: az eperkvarc segíti a világos gondolkodást, így megnyugtatja a feldúlt elmét, valamint segít objektívabb nézőpontot kialakítani.

Érzelmileg: örömet és boldogságot lop az életünkbe, és megtanít, hogy ne másokra támaszkodjunk, a pozitív érzésekért. Enyhíti a meglévő kapcsolatokban a feszültséget, és romantikára sarkall.

Fizikailag az eperkvarc elősegíti az isteni szeretet áramlását a test minden egyes sejtjében, egyensúlyba hozza, és a jólét érzésével ajándékoz meg.

Gyógyhatása: orvosolja a szorongást és támogatja a szívet.

Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.


 

Labradorit

Labradorit eltéríti a nemkívánatos energiákat, és megelőzi az energiaszivárgást. Jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát, egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást. Aktiválja az öngyógyító erőinket. Erősíti a szervezet öngyógyító és védekező képességét, továbbá a csecsemőmirigyen át az immunrendszert, azaz ellenállóvá tesz. Ezért ajánlott a gyakran betegeskedőknek, a túlérzékenyeknek és olyanoknak, akik fogékonyak a megfázásra. Hideg őszi és téli napokon jó hasznát vehetjük. Kalciumtartalmának köszönhetően a csontproblémákra javasolt, úgymint a csontfájdalmak és a gerincferdülés. Élénkíti a szervezet vérkeringését, szabályozza a vérnyomást. A beteg részen a reumatikus betegségekre és a köszvényre is jótékonyan hat. Védi az izomrendszert, ajánlott az izomgyengeségre és az izomfájdalmakra. A káros energiákat kiküszöböli. Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Csakra: Szívcsakra, Torokcsakra, Harmadik szem csakra, Korona csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

 

Kézműves ásvány karkötő

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.