Ezoterikus Ásványbörze Ezüstözött Pandora szív charm karkötő, ajándék díszdobozzal

AkciósÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze Ezüstözött Pandora szív charm karkötő, ajándék díszdobozzal
Megosztás másokkal:
6 490 Ft   5 490 Ft
6 490 Ft +áfa5 490 Ft +áfa
Akvamarin, Rózsakvarc, Citrin, Eperkvarc, Labradorit kövekkel és szeretettel készítve. (A doboz színe eltérhet!)
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513176
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

Ezüstözött Pandora szív charm karkötő,

ajándék díszdobozzal

Akvamarin, Rózsakvarc, Citrin, Eperkvarc, Labradorit kövekkel és szeretettel készítve.

(A doboz színe eltérhet!)


Akvamarin

Az Akvamarina bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, lecsillapítják az elmét, fejlesztik az önkifejezést. Védi az aurát, összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit, jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Csillagjegy: Bika, Ikrek, Kos, Mérleg, Halak, Vízöntő. Csakra: Torokcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Rózsakvarc

Rózsakvarc a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Mélyreható belső gyógyulást és önszeretetet biztosít. Nyugtat, biztat és kitűnő a hatása trauma vagy krízis idején. Ez a gyönyörű rózsaszín kő védi a szívizomzatunkat, erősíti a szívet és a tüdőt, ajánlott a szívinfarktus megelőzésére, javítja a szív és az egész szervezet oxigénnel történő vérellátását, szabályozza a vérkeringést. Felfrissíti a vért, erősíti a véredények falát, segíti a vér vörös- és fehérvérsejtekkel való ellátását, vérszegénységnél és leukémiánál egyaránt javasolt! Emeli a vérnyomást, véd a trombózis ellen. Óvja a női és férfi nemi szerveket. A rózsakvarcról azt tartják, hogy fokozza a termékenységet! Erősíti az idegeket, segít az alvási zavarok, álmatlanság esetében. Segít a mozgási és egyensúlyi zavaroknál, női betegségek esetén. Csillagjegy: Bika, Mérleg. Csakra: Szívcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA


 

Citrin

A Citringazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó. Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A Citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket. Kiváló az energiával való feltöltéshez. Fokozottan jótékony hatású krónikus fáradtság szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket. A citrin serkenti az emésztést, a lép és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő– és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket. Székrekedésre, klimax tüneteire is hatásos (például a hőhullámokra). Csillagjegy: Kos, Ikrek, Szűz. Csakra: Napfonat csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Eperkvarc

Jellegzetességei: az Eperkvarc segítségünkre van abban, hogy tudatosan és örömben élhessünk a pillanatban, és megtanít arra is, hogyan találjuk meg a humort minden helyzetben és hogyan vigyünk isteni szeretet minden tettünkbe. A természetes eperkvarc erőteljes drágakő esszenciát hoz létre, amely szeretet visz a szívbe. Ha esszenciaként széthintjük, vagy kristályrácsot alkotunk vele egy szobában, harmonikus, szeretetteli környezetet teremt, és bárhova megyünk is, szeretetbe burkol.

Spirituálisan: ez a meglátásokat hozó kő segít, hogy meditációkon keresztül feltárjuk, miért is választottuk jelenlegi megtestesülésünket, és milyen karmikus ajándékokat hoztunk magunkkal.

Pszichológiailag: az eperkvarc lazít a magunkra kényszerített korlátozásokon, segít újra programozni a hamis hiedelmeket, és pozitív nézőponttal ajándékoz meg. Ez a kő intenzív energiával rendelkezik, amely segítségünkre van az álmok felidézésében, és a bennük rejlő üzenet megértésében. Stabilizálja a fizikai és a finomtestek közötti kapcsolatot, napvilágra hozza a jelenlegi helyzetek rejtett okait, különösen, ha a helyzetet mi magunk idéztük elő. Erősíti az önbecsülést, mérsékeli a szorongást, s a helyére nyugalmat áraszt.

Mentálisan: az eperkvarc segíti a világos gondolkodást, így megnyugtatja a feldúlt elmét, valamint segít objektívabb nézőpontot kialakítani.

Érzelmileg: örömet és boldogságot lop az életünkbe, és megtanít, hogy ne másokra támaszkodjunk, a pozitív érzésekért. Enyhíti a meglévő kapcsolatokban a feszültséget, és romantikára sarkall.

Fizikailag az eperkvarc elősegíti az isteni szeretet áramlását a test minden egyes sejtjében, egyensúlyba hozza, és a jólét érzésével ajándékoz meg.

Gyógyhatása: orvosolja a szorongást és támogatja a szívet.

Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.


 

Labradorit

Labradorit eltéríti a nemkívánatos energiákat, és megelőzi az energiaszivárgást. Jó hatással van a szem és az agy rendellenességeire, oldja a stresszt, szabályozza az anyagcserét. Gyógyítja a megfázást, a köszvényt és a reumát, egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, és csökkenti a vérnyomást. Aktiválja az öngyógyító erőinket. Erősíti a szervezet öngyógyító és védekező képességét, továbbá a csecsemőmirigyen át az immunrendszert, azaz ellenállóvá tesz. Ezért ajánlott a gyakran betegeskedőknek, a túlérzékenyeknek és olyanoknak, akik fogékonyak a megfázásra. Hideg őszi és téli napokon jó hasznát vehetjük. Kalciumtartalmának köszönhetően a csontproblémákra javasolt, úgymint a csontfájdalmak és a gerincferdülés. Élénkíti a szervezet vérkeringését, szabályozza a vérnyomást. A beteg részen a reumatikus betegségekre és a köszvényre is jótékonyan hat. Védi az izomrendszert, ajánlott az izomgyengeségre és az izomfájdalmakra. A káros energiákat kiküszöböli. Csillagjegy: Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Csakra: Szívcsakra, Torokcsakra, Harmadik szem csakra, Korona csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

 

Kézműves ásvány karkötő

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.