Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Ezoterikus Ásványbörze Ezüstözött Pandora korona charm karkötő, ajándék díszdobozzal

Szeretettel készítve
AkciósÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze Ezüstözött Pandora korona charm karkötő, ajándék díszdobozzal
Megosztás másokkal:
6 490 Ft   5 490 Ft
6 490 Ft +áfa5 490 Ft +áfa
Különleges Multikolor Morganit (Berill), Akvamarin, Rubin kvarc kövekkel. (A doboz színe eltérhet!)
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513180
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

Ezüstözött Pandora korona charm karkötő,

ajándék díszdobozzal

Különleges Multikolor Morganit (Berill), Akvamarin, Rubin kvarc kövekkel és szeretettel készítve.

(A doboz színe eltérhet!)


A tiszta szív köve: Morganit (Berill)

 

A morganit szépsége magával ragadja a tekintetet!

 

Morganit: A tiszta szív köve! Aktiválja és tisztítja a szív csakrát és szeretettel hatja át gondolatainkat. Belátást enged saját beteljesületlen érzelmi vágyainkba és elfojtott érzéseinkbe. Ezután szétoszlat minden ellenállást bennünk, ami gátol a gyógyulásban és az átalakulásban! Megnyitja a szívet a gyógyulás befogadására, a feltétel nélküli szeretetre és a tiszta őszinte szerelemre. Oldja a stresszt, a gőgöt, az önhittséget, a tántoríthatatlan akaratosságot és a teljesítmény kényszert. Enyhíti a szív és idegbántalmakat, illetve az allergia tünetei ellen is hatásos kristály.

 

Főként idegrendszeri panaszok orvoslására alkalmazzák. Lelki egyensúlyt segíti, szívpanaszok esetén is használatos – talán nem meglepő, hogy a szívcsakra egyik ásványa. A szerelem és szexualitás kövének is tartják.

Akvamarin

Az Akvamarina bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, lecsillapítják az elmét, fejlesztik az önkifejezést. Védi az aurát, összehangolja a csakrákat, megtisztítja a torokcsakrát. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat. Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit, jótékonyan hat a szemre, az állkapocsra, a fogakra és a gyomorra. Csillagjegy: Bika, Ikrek, Kos, Mérleg, Halak, Vízöntő. Csakra: Torokcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Rubin kvarc

A rubin neve a latin "rubeus" = piros szóból származik.

 

Ismertető

 

A sugárzóan vörös rubin a korund színes változata.

 

A gyémánt után a legkeményebb ásvány.

 

Képződése magmásan andezitben, pegmatitokban, bazaltban, és metamorfózissal a folyótorkolatokban.

 

Bipiramisos, prizmás, táblás vagy romboéderes kristályokat alkot.

 

A rubin erős pleokroizmust mutat. A színváltás áteső fényben való forgatás közben szabad szemmel is észlelhető.

 

Ultraibolya-sugárzásban erős lumineszcencia léphet fel.

 

Piros színét a króm-oxid tartalom okozza. A króm-oxid a korundrácsban az alumínium-oxid helyét foglalja el. Különböző színárnyalatú rubinok léteznek a halvány rózsaszínűtől a vörösig.

Az aszterizmust (csillagszerű fényreflex keletkezését) a ráeső fény részleges visszaverődése idézi elő, amelyet a ásvány kabosonná való megmunkálása felerősít.

 

Az aszterizmus valamikor a rubin természetes származásának biztos jele volt, manapság azonban nem így van.

 

A csillagrubinokat szintetikus úton is elő lehet állítani.

 

A rubin kiemelt külföldi lelőhelyei:

 

Szép 50 mm hosszú kristályai Afganisztánból, Mianmarból és Vietnamból ismertek. Opak rubin 40 mm-es prizmás kristályait találták a Kola-félszigeten. Zöld zoizitba ágyazott 30 cm-es rubinkristályokat fedeztek fel Tanzániában. A legnagyobb rubinokat (állítólag 400 karátig) Burmában lehet találni. 2967 karátot nyomott az 1934-ben Srí Lankán talált csillagrubin.

 

Története:

 

A legritkábbak és legértékesebbek a galambvérszínű kövek. Az ókori Kelet költői nyelvén úgy hívták ezeket, hogy "vércseppek a Földanya szívéből".

 

A világ legnagyobb valódi rubinjának azt a galambtojás nagyságú drágakövet tartották, amely Katalin orosz cárné koronáját ékesítette. Medici Katalinnak és Madame Dubarrynak is a rubin volt a kedvenc drágaköve.

 

A Vencel koronába 150 karátos rubin van foglalva. A koronában összesen 96 drágakő található. IV. Károly ezt a koronát Szt. Vencel Premyslida fejedelemnek ajánlotta fel. Ezzel fejezte ki elkötelezettségét a fejedelmi család iránt, amelyből anyai ágon származott. IV. Károlyt ezzel a koronával 1347-ben koronázták meg.

Gyógyító ásvány:

           

 

A középkorban úgy gondolták, hogy a rubinnak van a legerősebb kapcsolata a kozmikus térrel, ezen belül a Holddal.

 

A kristályterapeuták szerint általában éjszaka, lehetőleg éjfélkor végezzünk rubinnal kezeléseket.

 

Régen a lázas betegnek a köldökére helyezték a drágakövet, de csak annyi időre, hogy a kő átmelegedjék. Ezután rögtön levették, mert a rubin erejénél fogva ugyanis még a kezelést követően is hat és a beteg szervezete könnyen kiszáradhat. Fejfájás esetén is hasonlóan jártak el. A rubint a fejük tetejére helyezték, a fejtől átmelegedett, majd gyorsan levették a követ. A fejfájás nagyon rövid idő alatt megszűnt.

 

Egyes nézetek szerint, ha időnként rubin ékszert viselünk, az megvéd bennünket a fertőző betegségektől.

 

Jótékonyan hat az anyagcserére, az immunrendszerre, a szívre, a vérkeringésre, a lépre, a mirigyekre, a szemre. Hatásos ellenszere a köszvénynek, szívgyengeségnek, az allergiának, csillapítja a vérzést, segít az alvászavarokon.

 

Emellett a szerelem szimbóluma is. Viselését akkor ajánlják, ha a partnerkapcsolatban zavarok keletkeznek, a rubin ugyanis a testi és lelki szerelmet megőrzi, illetve ha már kezd hűlni akkor ismét feleleveníti.

Forrás: Judy Hall: Kristály zodiákus

Kézműves ásvány karkötő

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.