Ezoterikus Ásványbörze Aranyozott Pandora korona charm karkötő, ajándék díszdobozzal

Szeretettel készítve
AkciósÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze Aranyozott Pandora korona charm karkötő, ajándék díszdobozzal
Megosztás másokkal:
5 890 Ft   4 990 Ft
5 890 Ft +áfa4 990 Ft +áfa
Különleges Rutilkvarc, Hegyikristály kövekkel. (A doboz színe eltérhet!)
Készlet:1 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513181
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

Aranyozott Pandora korona charm karkötő,

ajándék díszdobozzal

Különleges Rutilkvarc, Hegyikristály kövekkel és szeretettel készítve.

(A doboz színe eltérhet!)


Rutilkvarc

 

A rutilkvarcot a kristályt átszövő finom aranyfonalak miatt angyalhajkvarcnak is nevezik

 

Melkizedekhez kapcsolódik

A rutilkvarcot a kristályt átszövő finom aranyfonalak miatt angyalhajkvarcnak is nevezik. Ősidők óra erős talizmánként használják, a „lélek megvilágosítója” néven is emlegetik. Kitisztítja az utunkat, mert felfedi a hibákat és a negatívvitást. Helyreállítja a rezgésszámot és a vitalitást. Ha a kezünkbe tartva megszólítjuk Melkizádek arkangyalt, és megkérjük rá, segítségével újárendezi az energiatestünket, rendet teremt bennünk energetikai szinten.

Rendkívül jó kristály az energetikai beavatásokhoz, segíti lehorgonyozni a tiszta fénycsatornákat.

A rutilkvarc egy kő, amely reményt és új látomásokat közvetít. Új ötleteket és élettervet hoz. Hangulatjavító és antidepresszáns, oldja a szorongást és az elnyomott félelmeket.

Spirituális fejlődés útjában álló fóbiák, félelmek leküzdésében segít.

Használjuk a változás, megfiatalodás elősegítésére, új irányok keresésére. Kitisztítja az aurát, és megtölti spirituális fénnyel.

A kozmikus fény egyensúlyát adja, mely elősegíti a spirituális fejlődést és az energia integrálását.

Idegpályákat tisztítja.

Megkönnyíti az asztrálutazást, kristályjóslást és az üzenetközvetítést. Lehetővé teszi a kapcsolatot a legmagasabb rendű spirituális útmutatással. Kiváló segítő a terapeutáknak és tanácsadóknak. Használható előző életek lenyomatainak a gyógyításában.

Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA amit a kristályokról tudni érdemes


 

Hegyikristály

A Hegyikristálybármilyen betegségre használható. Ez a kő a kövek jolly jokere. Szinte mindent lehet vele kezelni. Segít a gyomor- és bélproblémáknál, láz esetén is. Negatív energiák, elektroszmog, vízér, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen is jó. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Segít a rosszullét ellen. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát ad. Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító és jó hatással van a vérünkre. Megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, így javíthatunk a rendszeres használatával a szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. Vitalizál  ezen kívül jó a bőrre, hajra, körmökre, ízületre, csontokra is. Jó hatással van még a lépre, szívre, hólyagokra, pajzsmirigyre és még sok másra. Komolyabb betegségeket is lehet vele kezelni mint például a leukémiát, emésztési zavarokat, fekélyesedést, fertőzéseket, hormonzavarokat, egyensúlyzavarokat és az epilepsziát. Csillagjegy: Oroszlán. Csakra: Korona csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

 

Kézműves ásvány karkötő

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.