Ezoterikus Ásványbörze 9189481 BOLDOGSÁG Grabovoj számsoros karkötő

Grabovoj rálelt a Számok Csodájára, és átadta az emberiségnek használatra.
AkciósÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze 9189481 BOLDOGSÁG Grabovoj számsoros karkötő
Megosztás másokkal:
3 190 Ft   2 690 Ft
3 190 Ft +áfa2 690 Ft +áfa
Eperkvarc+Gránát+Roppantott Hegyikristály Ásványokkal és szeretettel készítve
Készlet:Érdeklődjön
Cikkszám: 20190513197
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

9189481 BOLDOGSÁG

Grabovoj számsoros karkötő

Eperkvarc+Gránát+Roppantott Hegyikristály Ásványokkal
és szeretettel készítve

Grabovoj Számsorok

A Számok a Mindenség energiáját, minőségét és erejét hordozzák magukban. Nem e világi minőségek, hanem felsőbb világokhoz tartoznak.

Grabovoj rálelt a Számok Csodájára, és átadta az emberiségnek használatra.

Használjuk ezt egy egyszerű módszert, hogy könnyebb legyen az életünk, egészségesebben és boldogabban élhessünk.

Grabovoj szerint a betegség nem más, mint amikor a sejtek, és a szervezet működése eltér a szabályostól.

Minden sejtnek, minden szervi egységnek megvan a maga rezgése, ritmusa, összhangja, sőt az egyes szervek közötti kapcsolatoknak is.

Az összhangnak minden esetben meg kell lennie, mert a betegség akkor kezdődik, ha valamelyik szerv, vagy a szervek közti valamely kapcsolat eltér a szabályostól.

Mikor a szervezet visszanyeri a harmóniát, és újra szabályosan működik, csak akkor lesz a gyógyítás is eredményes. Ebben segítenek az alábbi számsorok.

Minden szám, számsor mögött megfelelő belső szellemi, energetikai rezgésforma található.

A helyesen kiválasztott számsor visszaállítja a szervezet normális állapotát, harmonikus működését. A betegséghez tartozó számsorra való összpontosításkor a szervezet ráhangolódik a számok szabályos rezgésére, vagyis az egészséges állapotra.

A terméket a hozzá tartozó Grabovoj meditáció, illetve az Ásványok gyógyhatásainak leírásaival szállítjuk.

A Grabovoj számsorok használata (Grabovoj meditáció): • Koncentrálj a megfelelő számsorra, lásd ezüstfehér fényben világítani, és ezt a fényes számsort gondolatban vetítsd, tedd a homlokod belső részébe, így elindul a gyógyulási folyamat. • Képzelj magad elé egy aranyszínű gömböt, majd azt a számsort, amit használni szeretnél, helyezd bele a gömbbe. A számokat lásd fehér fényben világítani, majd ezt a gömböt a számokkal együtt kicsinyítsd le, helyezd a gyógyítandó testrészedre, vagy vidd be egyenesen a beteg szervbe. • Bármikor, bárhol, koncentrálj a gyógyító számokra, majd magadban, vagy hangosan többször mondd ki, vagy olvasd fel. Lehet egyenként, vagy csoportosítva is mondani. Naponta minimum egyszer, de óránként 3-5 percig még hatásosabb, de sürgős esetben negyedóránként is lehet!

Eperkvarc

Jellegzetességei: az eperkvarc segítségünkre van abban, hogy tudatosan és örömben élhessünk a pillanatban, és megtanít arra is, hogyan találjuk meg a humort minden helyzetben és hogyan vigyünk isteni szeretet minden tettünkbe. A természetes eperkvarc erőteljes drágakő esszenciát hoz létre, amely szeretet visz a szívbe. Ha esszenciaként széthintjük, vagy kristályrácsot alkotunk vele egy szobában, harmonikus, szeretetteli környezetet teremt, és bárhova megyünk is, szeretetbe burkol.

Spirituálisan: ez a meglátásokat hozó kő segít, hogy meditációkon keresztül feltárjuk, miért is választottuk jelenlegi megtestesülésünket, és milyen karmikus ajándékokat hoztunk magunkkal.

Pszichológiailag: az eperkvarc lazít a magunkra kényszerített korlátozásokon, segít újraprogramozni a hamis hiedelmeket, és pozitív nézőponttal ajándékoz meg. Ez a kő intenzív energiával rendelkezik, amely segítségünkre van az álmok felidézésében, és a bennük rejlő üzenet megértésében. Stabilizálja a fizikai és a finomtestek közötti kapcsolatot, napvilágra hozza a jelenlegi helyzetek rejtett okait, különösen, ha a helyzetet mi magunk idéztük elő. Erősíti az önbecsülést, mérsékeli a szorongást, s a helyére nyugalmat áraszt.

Mentálisan: az eperkvarc segíti a világos gondolkodást, így megnyugtatja a feldúlt elmét, valamint segít objektívabb nézőpontot kialakítani.

Érzelmileg: örömet és boldogságot lop az életünkbe, és megtanít, hogy ne másokra támaszkodjunk, a pozitív érzésekért. Enyhíti a meglévő kapcsolatokban a feszültséget, és romantikára sarkall.

Fizikailag az eperkvarc elősegíti az isteni szeretet áramlását a test minden egyes sejtjében, egyensúlyba hozza, és a jólét érzésével ajándékoz meg.

Gyógyhatása: orvosolja a szorongást és támogatja a szívet. Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2.

Gránát

Gránát hatékony energiafeltöltő és regeneráló. Tisztítja és újra energiával tölti fel a testet. Újjáéleszti, tisztítja és egyensúlyba hozza az energiát, és higgadtságot vagy szenvedélyt hoz, attól függően, hogy mire van szükség. Azt tartják róla, hogy képes elriasztani a közelgő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordozták magukkal. Nagy hasznát vesszük krízisben, bátorságot és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. Segítenek a sebek gyógyulásában. Immunrendszer erősítő. Élénkítik a szívet és a vérkeringést. Szervezetünk összes szervét serkentik. Méregtelenítő hatású. Óvnak az érelmeszesedéstől. Regenerálja a testet, gyógyítja a gerincet és a sejtek rendellenességeit, megújítja a DNS–t. Elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok hasznosítását. Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak, Nyilas. Csakra: Gyökércsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Hegyikristály

A Hegyikristály bármilyen betegségre használható. Ez a kő a kövek jolly jokere. Szinte mindent lehet vele kezelni. Segít a gyomor- és bélproblémáknál, láz esetén is. Negatív energiák, elektroszmog, vízér, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen is jó. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Segít a rosszullét ellen. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát ad. Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító és jó hatással van a vérünkre. Megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, így javíthatunk a rendszeres használatával a szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. Vitalizál  ezen kívül jó a bőrre, hajra, körmökre, ízületre, csontokra is. Jó hatással van még a lépre, szívre, hólyagokra, pajzsmirigyre és még sok másra. Komolyabb betegségeket is lehet vele kezelni mint például a leukémiát, emésztési zavarokat, fekélyesedést, fertőzéseket, hormonzavarokat, egyensúlyzavarokat és az epilepsziát. Csillagjegy: Oroszlán. Csakra: Korona csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

 

Kézműves ásvány karkötő

 

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba