Ezoterikus Ásványbörze 48124128 IDEÁLIS TESTSÚLYHÁLA Grabovoj számsoros karkötő

Grabovoj rálelt a Számok Csodájára, és átadta az emberiségnek használatra.
AkciósÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze 48124128 IDEÁLIS TESTSÚLYHÁLA Grabovoj számsoros karkötő
Megosztás másokkal:
3 190 Ft   2 690 Ft
3 190 Ft +áfa2 690 Ft +áfa
Howlit+Roppantott Angyal Aura+ Roppantott Hegyikristály Ásványokkal és szeretettel készítve
Készlet:Érdeklődjön
Cikkszám: 20190513198
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

48124128 IDEÁLIS TESTSÚLYHÁLA

Grabovoj számsoros karkötő

Howlit+Roppantott Angyal Aura+ Roppantott Hegyikristály Ásványokkal
és szeretettel készítve

Grabovoj Számsorok

A Számok a Mindenség energiáját, minőségét és erejét hordozzák magukban. Nem e világi minőségek, hanem felsőbb világokhoz tartoznak.

Grabovoj rálelt a Számok Csodájára, és átadta az emberiségnek használatra.

Használjuk ezt egy egyszerű módszert, hogy könnyebb legyen az életünk, egészségesebben és boldogabban élhessünk.

Grabovoj szerint a betegség nem más, mint amikor a sejtek, és a szervezet működése eltér a szabályostól.

Minden sejtnek, minden szervi egységnek megvan a maga rezgése, ritmusa, összhangja, sőt az egyes szervek közötti kapcsolatoknak is.

Az összhangnak minden esetben meg kell lennie, mert a betegség akkor kezdődik, ha valamelyik szerv, vagy a szervek közti valamely kapcsolat eltér a szabályostól.

Mikor a szervezet visszanyeri a harmóniát, és újra szabályosan működik, csak akkor lesz a gyógyítás is eredményes. Ebben segítenek az alábbi számsorok.

Minden szám, számsor mögött megfelelő belső szellemi, energetikai rezgésforma található.

A helyesen kiválasztott számsor visszaállítja a szervezet normális állapotát, harmonikus működését. A betegséghez tartozó számsorra való összpontosításkor a szervezet ráhangolódik a számok szabályos rezgésére, vagyis az egészséges állapotra.

A terméket a hozzá tartozó Grabovoj meditáció, illetve az Ásványok gyógyhatásainak leírásaival szállítjuk.

A Grabovoj számsorok használata (Grabovoj meditáció): • Koncentrálj a megfelelő számsorra, lásd ezüstfehér fényben világítani, és ezt a fényes számsort gondolatban vetítsd, tedd a homlokod belső részébe, így elindul a gyógyulási folyamat. • Képzelj magad elé egy aranyszínű gömböt, majd azt a számsort, amit használni szeretnél, helyezd bele a gömbbe. A számokat lásd fehér fényben világítani, majd ezt a gömböt a számokkal együtt kicsinyítsd le, helyezd a gyógyítandó testrészedre, vagy vidd be egyenesen a beteg szervbe. • Bármikor, bárhol, koncentrálj a gyógyító számokra, majd magadban, vagy hangosan többször mondd ki, vagy olvasd fel. Lehet egyenként, vagy csoportosítva is mondani. Naponta minimum egyszer, de óránként 3-5 percig még hatásosabb, de sürgős esetben negyedóránként is lehet!

Howlit

A Howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. Segíti a fogyást, salaktalanítást. Csökkenti a folyadékraktározást. Enyhíti a bélzavarokat, a gyomorégést és a hányingert. Enyhíti a kontakt mérgek okozta bőrirritációkat. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet; jótékonyan hat a fogakra, a csontokra és a puha szövetekre. Enyhíti az álmatlanságot. Bórtartalma révén befolyásolja a gyomor- és bélflórát, ezzel enyhíti az émelygést, a görcsöket és a hasmenést. Stabilizálja az egyensúlyérzéket, elősegíti az idegrendszer ellazulását és hatással van a kívülről észlelhető mérgezési tünetekre. Kalcium alkotóeleme viszont a hormon-, enzim- és fehérjetermelést serkenti. Segíti az anyagcserét is. Csillagjegy: Ikrek, Mérleg. Csakra: Szakrális csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Angyal aura kvarc

Viseljük auránk védelmére és erősítésére, hogy szeretet és angyali fény forrása lehessünk

Az angyal aura kvarcot, alkímiai művelettel állítják elő, platina és ezüst molekulák ötvözésével, opál vagy gyöngy aura néven is nevezik.

Segít kapcsolatba lépni és dolgozni a kristályok angyalaival

Reményt, örömöt és optimizmust sugall. Tisztítja és egyensúlyba hozza a csakrákat, a fénytestet pedig fizikai dimenziókkal egyesíti. Meditatív tudat mély állapotát teszi elérhetővé, és a kapott információkat földeli a fizikai testben.

Felerősíti bennünk az angyali tulajdonságainkat, és gyorsan ráhangolják érzékeinket a szeretet és fény angyali birodalmaira.

Megtisztítják lelkünket és javítják a hangulatunkat, gyöngyöző szivárványszínű védőburkot áramoltatnak végig energiarendszerűnkön. Ez a kristály a magasabb rendű tudat belső templomába emeli tudatosságunkat, ahol az őrangyalok tudása tárolódik.

Viseljük auránk védelmére és erősítésére, hogy szeretet és angyali fény forrása lehessünk.

Pszichológiailag: Szépségre és finom lelki minőségekre hangol minket. Könnyedséget és spontaneitást csempész minden tevékenységünkbe.

Mentális szinten: Mentális stressz, apátia, zavarodottság, rugalmatlanság, intolerancia semlegesítésére használható.

Érzelmileg: Felszabadítja a gátlásokat, gyógyítja a stresszel kapcsolatos betegségeket. Érzelmi gondokra és haragra belső megoldást biztosít.

Fizikai színt: Fizikai test tisztítása, magasabb rezgésszám elérése, méregtelenítési folyamatok, DNS.

Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA amit a kristályokról tudni érdemes


 

Hegyikristály

A Hegyikristály bármilyen betegségre használható. Ez a kő a kövek jolly jokere. Szinte mindent lehet vele kezelni. Segít a gyomor- és bélproblémáknál, láz esetén is. Negatív energiák, elektroszmog, vízér, émelygés, negatív sejtfejlődés ellen is jó. Harmonizálja a két agyfélteke működését, erősíti az agyalapi mirigyet. Segít a rosszullét ellen. Szabályozza a keringést, regenerálja az idegrendszert. Menstruációnál, influenzánál új energiát ad. Éppolyan jó hatása van fejfájásnál, porckorong-problémánál, szívinfarktusnál és szempanaszoknál, mint pajzsmirigy-megbetegedéseknél, bőrbetegségeknél, hátfájdalmaknál, emésztési problémáknál és túlsúlynál. Hatásos vérzéscsillapító és jó hatással van a vérünkre. Megtisztítja az ereket a lerakódásoktól, így javíthatunk a rendszeres használatával a szívpanaszokon, magas vérnyomáson, illetve az oxigénellátással kapcsolatos problémákon. Vitalizál  ezen kívül jó a bőrre, hajra, körmökre, ízületre, csontokra is. Jó hatással van még a lépre, szívre, hólyagokra, pajzsmirigyre és még sok másra. Komolyabb betegségeket is lehet vele kezelni mint például a leukémiát, emésztési zavarokat, fekélyesedést, fertőzéseket, hormonzavarokat, egyensúlyzavarokat és az epilepsziát. Csillagjegy: Oroszlán. Csakra: Korona csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

 

Kézműves ásvány karkötő

 

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.

Mások ezt tették még a kosárba