Ezoterikus Ásványbörze Oroszlánszív 7 CSAKRA karkötő

7 csakra kövei minden egyes karkötőben, kiegészítve, ÓNIX kövekkel!
AkciósÚjEgyedi
Ezoterikus Ásványbörze Oroszlánszív 7 CSAKRA karkötő
Megosztás másokkal:
4 190 Ft   3 190 Ft
4 190 Ft +áfa3 190 Ft +áfa
7 CSAKRA Arany páncélsisak, oroszlán, ónix, ametiszt, lápisz lazuli, hemimorfit, argentin rodokrozit, tigrisszem, citrin, gránát karkötő
Készlet:2 db raktáron
Mennyiség:
Cikkszám: 20190513232
Gyártó: Ezoterikus Ásványbörze »
Kiszerelés: db

Termékismertető

Oroszlánszív 7 CSAKRA karkötő

7 CSAKRA Arany páncélsisak, oroszlán, ónix, ametiszt, lápisz lazuli, hemimorfit, argentin rodokrozit, tigrisszem, citrin, gránát karkötő

Egy csakra karkötő lehet sokféle anyagból készítve, de a színek nagyon fontosak. A csakrák mindegyike színes - ibolya / fehér, indigó, világos kék, zöld / rózsaszín, sárga / barna, narancs és vörös.

A csakra karkötők egyetlen lényeges tulajdonsága, hogy viselője megérti jelentőségüket. Nem minden szivárványszínű karkötő csakra karkötő, de az így színezett karkötők csakra karkötőként viselhetők, és ezáltal elérhetik a tervezett kiegyensúlyozó és gyógyító hatásokat.

7 csakra kövei minden egyes karkötőben, kiegészítve, ÓNIX kövekkel!

 

7. KORONA CSAKRA - AMETISZT

6. HARMADIKSZEM CSAKRA - TÜRKINIT

5. TOROK CSAKRA - LÁPISZ LAZULI

4. SZÍV CSAKRA - RÓZSAKVARC

3. NAPFONAT CSAKRA - TIGRISSZEM

2. SZAKRÁLIS CSAKRA – SÁRGA ÓNIX

1. GYÖKÉR CSAKRA - VÖRÖS ACHÁT 

RÖVID ÚTMUTATÓ A CSAKRÁKHOZ

1. GYÖKÉR CSAKRA

Színe: vörös

Hely: a gerinc alapja

Aktiválja: a pénzügyi függetlenséget, biztonságot, kapcsolatunkat szüleinkkel, az ősi bizalmat, a földhöz való tartozás érzését, segíti vágyaink megvalósulását. A vöröst a melegséggel kapcsoljuk össze mert az elektromágneses spektrumban az infravörös mellett helyezkedik el. A szenvedély, az életerő, a szexualitás és az erő színe. Határozottá, magabiztossá teszi viselőjét, erősíti az akaraterőt, önbizalmat ad. Kiegyensúlyozza a fáradtság, hátfájás, depresszió, hideg kezek és lábak érzését.

2. SZAKRÁLIS CSAKRA

Szín: narancssárga

Hely: köldök alatt

Aktiválja: miként viszonyulunk a pénzhez, segít megteremteni az érzelmi egyensúlyt, jellemzi az ősi érzelmeket, áramlást az élettel, az érzékiséget, az intimitást, a kreativitást, rácsodálkozást, a lelkesedést. Ehhez a színhez kapcsolódik még a szexualitás és a termékenység is, akárcsak a vöröshöz. A narancssárga egyértelműen az öröm színe, és elég erővel rendelkezik ahhoz, hogy szabadságra és mozgásra ösztönözzön bennünket. Fokozza az életkedvet, a kíváncsiságot, az optimizmust és a kreativitást. Erősíti az önbizalmat és a kezdeményezőkészséget, jóságra és nemességre sarkall. Serkenti a nemi vágyat, fokozza a szexuális kisugárzást. A jóléttel is összefüggésbe hozzák.

Kiegyensúlyozza az alkohol és kábítószerrel való visszaélési problémákat, kiegyensúlyozza a depresszió, allergia, gombás fertőzések, vizelési és szexuális problémákat.


 

3. NAPFONAT CSAKRA

Színe: sárga

Helye: felső has, gyomor területe

Aktiválja személyiségünk kibontakoztatását, önmagunk felvállalását, intuíciónk működtetését, az élmények és az érzelmek feldolgozását, "nem"-et mondás képességét, a személyi befolyás és hatalom, erő megélését. A nap színe és természete révén meleget és lelkesedést sugároz. Aktivizálja a testet és a lelket, új ötleteket és új gondolatokat szül. A vidámság, a gondtalanság, a boldogság és az életöröm színe. Viselőjét felvidítja, erősíti önbizalmát, növeli a bátorságot és a tettrekészséget. Jó hatással van az ítélőképességre, és segíti a tisztánlátást. Pozitív gondolkodásra késztet. Igen hatásos a félelmek, fóbiák, érzelmi zavarok, illetve a depresszió kezelésében. Javítja a koncentrációt, ezért tanuláskor, vizsgák előtt érdemes sárga dolgokkal kell körülvenned magad.

Kiegyensúlyozza az emésztési problémákat, cukorbetegséget, székrekedést és a memóriavesztést.

4. SZÍV CSAKRA

Színe: zöld vagy rózsaszín

Helye: a mellkas közepén, a szív felett

Kiegyensúlyozza: harmóniát teremt, kibontakoztatja a szív tulajdonságait, úgy mint a szeretet, együttérzés, jószívűség, önzetlenség, odaadás, gyógyítás és a megújulás képességét. A zöld szín a spektrum közepén található, és - talán ebből fakadóan is - a harmónia, az egyensúlyi állapot hozható kapcsolatba vele. A zöld a természet, növekedés és az általános regenerálódás színe. Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, néha teljesen meg is szüntetheti őket. Helyreállítja a harmóniát és a szervezet megbomlott egyensúlyi állapotát. A rózsaszín a szépség, szerelem, szeretet és együttérzés színe, mely csökkenti a feszültséget, kimerültséget, és javítja az önbecsülést. Segít, hogy megszabadulhassunk belső görcseinktől és a túlzott kötelezettségektől. A szeretet, az öröm, a belső béke csakrája.

Kiegyensúlyozza a szív- és légzési problémákat, magas vérnyomást, izomfeszültséget.

5. TOROK CSAKRA

Színe: kék

Helye: torok

Aktiválja: a kommunikációt, a hallgatás és a beszéd egyensúlyát, a kreatív önkifejezést, a nyitottságot, a közel és távol látást, a függetlenség, inspiráció, a lét finomabb síkjai felé vezető utat mutatja meg. A kék a spektrum hideg végénél található. A természet birodalmában ez a szín a végtelen ég színe. A kék a béke és nyugalom érzetét kelti, ezért nagyon jól illik meditációs termekbe, vagy olyan helyiségbe, ahol relaxáció folyik. Elégedettséget kölcsönöz, nyugtató, lazító és csillapító hatású, segít leküzdeni a félelmet, tisztává varázsolja a gondolatokat, és fokozza a kreativitást, megnyugtatja az idegeket, koncentrálásra késztet.

Kiegyensúlyozza a pajzsmirigy és hormonális problémákat, a menopauzát és a hangulatváltozásokat.

6. HARMADIK SZEM CSAKRA

Színe: indigó

Helye: homlok, a szemek között

Kiegyensúlyozza az intuíciót, képzelőerőt, döntési képességet, pszichikai képességeket, a tanulási nehézségeket és alvászavarokat. A spektrum színei között a lila a legrövidebb, ugyanakkor a lilának van a legnagyobb energiája. A lila színhez kapcsolódó gyógyító minőségek a fizikai és spirituális megerősödés. Erősíti a meditáció hatását, ösztönzi az inspirációs képességeket. Ideális szín a belső megtisztuláshoz. Az élet értelmének a felismerését jelenti, a gyógyító erő, a misztika szimbóluma. Az indigó szín felnyitja a spirituális érzékelést és az extázist, az elragadtatás érzését hozza elő. Segít, hogy a spirituális élet mélyebb rejtelmeivel kapcsolatba kerüljünk. Az intuíció és a felismerés területén van hatalmas szerepe.


 

7. KORONA CSAKRA

Színe: ibolya

Helye: a fej teteje

Aktiválja a lelki kapcsolódást, a spiritualitást, a lelki és szellemi egységet, a spiritualitást és a tudást.

Kiegyensúlyozza a fejfájást, mentális betegségeket, szenilitást és a koordináció hiányát.

Ónix

Az Ónix erőt ad. Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Segít magunkba szívni az Univerzumból azokat az energiákat, amelyek szükségesek a gyógyuláshoz vagy bármi más célra. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra. Csillagjegy: Bak. Csakra: Gyökércsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Ametiszt

Az Ametiszt a józanság, értelem, tiszta gondolatok köve. Erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Feloldja a menstruációs- és gyomorgörcsöket, pozitívan befolyásolja a termékenységet. Erősíti az akaratot és támogatja az intuíciót. Nyugalmat hoz, megszünteti az álmatlanságot és nyugodt alvást biztosít. Sokféle fájdalom fajtára hatékonyan használható. Hatásos bőrproblémák, bőrbetegségnél, ízületi gyulladásnál, allergiáknál, kullancscsípésnél, ekcémánál, pikkelysömörnél, herpesznél, vérszegénység, alvászavarok, zavarodottság, hisztéria, migrének, iszákosság ellen is. Csillapíthatja a fölösleges savat a gyomorban és rovarcsípés ellen is szolgál. Segít nemi betegségek esetén. Immunrendszer erősítő hatása van, szabályozza a bélflórát. Pozitívan hat a hormon háztartásra. Csillagjegy: Kos, Nyilas, Vízöntő, Halak. Csakra: Harmadik szem csakra, Korona csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA


 

Lápisz Lazuli

Lápisz Lazuli, Lazurit fizikai, érzelmi, szellemi és spirituális szinten egyaránt harmóniát teremt. Enyhíti a fájdalmat, különösen a migrénes fejfájással együtt járót. Legyőzi a depressziót, jótékonyan hat a légző– és idegrendszerre, valamint a torokra, a gégére és a pajzsmirigyre, a tisztítást végző szervekre, a csontvelőre, a csecsemőmirigyre és az immunrendszerre. Tisztítja a vért, és serkenti az immunrendszert. Enyhíti az álmatlanságot és a szédülést, csökkenti a vérnyomást. Használják továbbá gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként, hatókörébe sorolható a gyomorfájás és a gyomorgörcs is. Csillagjegy: Bika, Nyilas. Csakra: Harmadik szem csakra, Torokcsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Hemimorfit

A Hemimorfit egy csodálatos, intenzív rezgésű ásvány. Úgy tartják, hogy rendkívüli mértékben védhet a rosszindulatú gondolatoktól és manipulációtól. Magas rezgésű kő, amely a lehető leggyorsabban idézheti elő az én-fejlődést, segíthet lepakolni minden blokkot, korlátozó programot ami a lélek fejlődési útját akadályozza. A hemimorfit segítheti a mélyebb és tisztább kapcsolódást az Isteni énünkkel, erősítheti a személyes felelősségvállalásunkat, hogy megértsük milyen szerepünk van a saját sorsunk alakításában, hogy gondolataink és érzéseink által hogyan teremtjük meg a saját valóságunkat és főképp, hogy hogyan tudjuk ezt szükség esetén átalakítani. Segítheti az áttranszformálódást, mindeközben magasabb nézőpontba helyezkedve segíthet a személyes céljaink mellett megerősíteni a társadalmi felelősségtudatot is. Ez az erőteljes ásvány arra tanít, hogy vegyük észre, gondolataink és hozzáállásunk alapján mi magunk teremtjük meg a világunkat, értsük meg hogy mit jelent valójában és mélységében az a mondás, hogy a külvilág egy tükör. Pont emiatt nem könnyű használni, mert sokszor szembesíthet a bensőnkben rejlő árnyékos oldalunkkal, hogy az aztán a tudat fényébe emelve kioldódhasson. A hemimorfit ráirányíthatja a figyelmünket a lélektervünkkel nem egyező külső hatásokra és segíthet megszabadulni tőlük. Ez az ásvány elindíthatja bennünk a késztetést és a motivációt, hogy valósítsuk meg álmainkat és terveinket, és hogy amit elkezdtünk, azt fejezzük is be. Támogató energiájával segítheti az elindulást és az energiaszintünk megtartását, az elkötelezettségünket a terveink megvalósítása közben. A hemimorfit megemelheti a fizikai és finomtestek rezgését és segíthet kapcsolódni, kommunikálni a legmagasabb spirituális dimenziókkal. Ez az ásvány segítheti gyengéden enyhülni a szorongásokat, főként, ha folyton elérhetetlen célokat tűzünk ki magunk elé, akkor segíthet, hogy elérhető célokat állítsunk fel, amiket véghez is tudunk vinni. Minden szinten segíthet helyreállítani az egyensúlyt, harmóniát és az egészséget. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA


 

Rodokrozit

Rodokrozit enyhíti az asztmát és a légzési problémákon. Megtisztítja a keringési rendszert és a veséket, helyreállítja a gyengülő látást, normalizálja a vérnyomást, stabilizálja a szívverést, valamint erősíti az ivarszerveket. Tágítja a véredényeket, csillapítja a migrént. Elősegíti a hasnyálmirigy és a lép működését. Mint nyaklánc a légutakra és a keringési zavarokra javasolt. A porckorong betegség esetén ragasszuk fel a fájó részre. Harmonikus, rózsaszín szeretetével a gyulladásos betegségek ellen a test minden területén véd, legyen az vese- vagy homloküreg-gyulladás. Hullámai a szüntelen mozgást mutatják, dinamikusságával feloldja a frigiditást és a terméketlenséget szünteti meg. Az inkák a szerelem köveként tisztelték. Egymáshoz irányítja a lélektársakat, s összeköti őket. Csillagjegy: Oroszlán, Skorpió. Csakra: Napfonat csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Tigrisszem

Tigrisszem védelmet nyújtó kő, az egyik legerősebb talizmán! Szerencsekőnek is tartják. Nyugtat és oldja a stresszt. Erősíti a légutakat és a tüdőt, így a meghűlés, köhögés és az asztma gyógyítója. Jó hatással van az ízületekre és a csontozatra, csonttörés esetén is ajánlott. Aktiválja a mozgásszerveket, hatásos azok merevségével szemben. Segít porckorong problémánál, lumbágónál, reumánál, térdízület-gyulladásnál. Segítséget nyújt az idegi betegségek esetében. Erősíti a májat és a gyomrot. Baktériumok és vírusok ellen is jó. Nagyon jó hatással van a szemre és jól alkalmazható a különböző szembetegségek esetében. Megóv a rövidlátástól és a gyulladásoktól, erősíti a szaruhártyát. Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán. Csakra: Napfonat csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Citrin

A Citrin gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó. Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A Citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket. Kiváló az energiával való feltöltéshez. Fokozottan jótékony hatású krónikus fáradtság szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket. A citrin serkenti az emésztést, a lép és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő– és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket. Székrekedésre, klimax tüneteire is hatásos (például a hőhullámokra). Csillagjegy: Kos, Ikrek, Szűz. Csakra: Napfonat csakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

Gránát

Gránát hatékony energiafeltöltő és regeneráló. Tisztítja és újra energiával tölti fel a testet. Újjáéleszti, tisztítja és egyensúlyba hozza az energiát, és higgadtságot vagy szenvedélyt hoz, attól függően, hogy mire van szükség. Azt tartják róla, hogy képes elriasztani a közelgő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordozták magukkal. Nagy hasznát vesszük krízisben, bátorságot és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. Segítenek a sebek gyógyulásában. Immunrendszer erősítő. Élénkítik a szívet és a vérkeringést. Szervezetünk összes szervét serkentik. Méregtelenítő hatású. Óvnak az érelmeszesedéstől. Regenerálja a testet, gyógyítja a gerincet és a sejtek rendellenességeit, megújítja a DNS–t. Elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok hasznosítását. Csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak, Nyilas. Csakra: Gyökércsakra. Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA

 

Kézműves ásvány karkötő

 

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.