Minden általunk forgalmazott ásványtermék certifikáttal rendelkezik!
Ráadás 5+1 garancia

Ha egyedi, gyöngyökből készült ásványékszert szeretnél, keress minket elérhetőségeinken, küldj üzenetet!

Szállítási feltételek


1. Megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetésének módja

 

A megrendelt termék fizetésének módja

 • Banki előre utalással történő teljesítés: ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal illetve postán a terméket.
 • bankszámlaszámunk:
  CIB BANK
  Számlatulajdonos neve: Csík József
  Számlaszámunk: 10700282-68279460-51100005
  IBAN: HU31 10700282 68279460 51100005
  Swift kód: CIBHHUHB
  Bank pontos címe: 1027 Budapest, medve utca 4-14.

 • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén forintban fizeti meg a termék vételárát, készpénzben.
 • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott (GLS )futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.
 • Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A nyugtát és a garancialevelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


2. Házhoz szállítás díjszabása

KEDVEZMÉNYES házhoz szállítás előreutalással
(bruttó 30 000 Ft feletti vásárlás esetén)
Bruttó 990 Ft

Házhoz szállítás utánvéttel
Bruttó 3 490 Ft

Házhoz szállítás  előreutalással 10000 Ft-29999 Ft-ig
(bruttó 10 000 Ft és 29 999 Ft közötti vásárlás esetén)
Bruttó 2 690 Ft
GLS CSOMAGPONTRA szállítás előreutalással 10000 Ft-29999 Ft-ig
(bruttó 10 000 Ft és 29 999 Ft közötti vásárlás esetén)
Bruttó 2 690 Ft
(bruttó 10 000  Ft alatti vásárlás esetén)
Bruttó 2 890 Ft 

GLS CSOMAGPONTRA KEDVEZMÉNYES szállítás 
előreutalással
(bruttó 30 000 Ft feletti vásárlás esetén)
Bruttó 990 Ft

PostaPontra/automatába szállítás előreutalással 29999 Ft-ig

(bruttó 1 Ft és 29 999 Ft közötti vásárlás esetén)
Bruttó 2 690 Ft

A szállítási feltételek, MAGYARORSZÁG területére érvényesek.

Külföldre történő szállítás esetén a szállítási díj függ a célországtól és a küldemény méretétől. kérje egyedi szállítási díj kalkulációját, továbbá külföldre utánvéttel nem áll módunkba csomagot küldeni.3. Házhoz szállítási információk

A webáruházunk által kapott megrendeléseket a GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik a futár cég által jelzett időpontban. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.


4. Postai szállítással kapcsolatos információk

A postai küldemény elveszését, részleges elveszését, megsérülését, vagy megsemmisülését a kézbesítéskor, a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. Kézbesítési okirat hiányában, a küldeményre vonatkozó egyéb okirattal a posta felé jogvesztő határidőn belül - vagyis a kézbesítési naptól számított 3 napon belül - a kárt azonnal jeleznie kell.

Minden esetben, könyvelt küldeményként kerül feladásra a megvásárolt termék.

5. Egyéb rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Kelt.: Szihalom, 2019. év, február hó. 2. napján

Kellemes vásárlást kívánunk webáruházunkban!